Lonely and empty

Känner mig lite sjuk fortfarande. Men det börjar att gå åt rätt håll. Så jobbigt att blogga, känns som om alla har förväntningar på en... att man ska skriva ngt roligt.... whyyyy. Jag ska bara skriva tråkiga saker. ajja ni får skylla er själva om ni läser.Nu kollar jag på en film som heter Airheads. Just det London var bra förresten. Känns tomt att åka därifrån...Ajja nu e jag trött. nu ska jag snart sova får skriva mer om london och lägga in bilder ngn annan gng... :) bye

image14image15


By the way I love Kramer from Seinfeldt... image16Lööööve

In London

Dag 3

Japp... sa kan det ga. Sitter i cedrics lagenhet. Den ratt fin faktiskt. synd att hans brorsa ska bo har med sen for det kommer bli lite trangt. Igar var vi i en park o hade picknick lite... fan vad mkt folk det var dar. Oh det var en sa sot liten kille kan inte varit mer an tre ar... han sprang runt och spela fotboll, han va jattedukkti.. hhhaha.... Massa pittbullar dar dock, me not like. Sedan var vi ute o sprang igar kvall skont... sen gjorde vi massa situps... det e mkt roligare nar man tranar o e tva. Idag ska vi till Brent Cross och sen pa kvallen ska vi pa tivoli! Yeyyy. Nu gor Cedric frukost till oss ;) Nu far jag kla pa mei. Tror jag ska ta kjol for det ar sa fint vader... mmm... Bye bye dara.

image13

Imorgon London!

Igår kom min syster hit =) Det var jättekul. Hon hjälpte mig att plugga. Igår plugga vi kalla kriget. Sedan imorse var vi ute och sprang 4 och 1/2 kilometer. Jag har så jäkla dålig kondition, hon sprang lätt ikapp mig. Men hon har ju tränat och det har jag inte gjort på typ ett år så det är nog därför! Träning gör verkligen skillnad. Jag får allt skärpa mig! Sedan har vi pluggat sovjet unionens fall... Nu har jag bara kvar Islamism. Måste göra klart det dock ikväll!
Sedan ska jag ner till Akrro och hämta min IPOd som karro fyllt med go musik... yeyy love her!

Imorgon blir det London. Jag ska få pussas! Jag har inte pussat ngn på över 6 veckor!.... För att inte tala om allt annat... hehe... bye bey

image12


2 dagar kvar!

Japp för på lördag drar jag till London! 7/4-24/4.... Hell yeah! Åh saknar min Babyboo! Yes... Ska bli gött o myspysa!
Så ska jag umgås med min Mallan! Det blir massa shopping och festing I hope! Så ska jag köpa en ny bikini och lite summerstuff...yey. Idag har min syrra hjälpt mig att plugga. Äntligen ska hemprovet bli klart...mohahaha. yey.


image10image11

Roliga frågor!

Tog från Sandra sida: www.snaddra.blogg.se

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"Det blir en ömsam tafatt, ömsom salvesfull historia som aldrig kommer i närheten av den chockartade upplevelse som flickan bör ha haft"

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
En bokhylla!

3. Vad var det senaste du såg på tv?

Sabrina tonårshäxan

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
15.25 (o shitt det var rätt!)


5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

Pappa som frågade mig om han fick kolla på datan.

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

Jag var på I17 och hade historia lektion.

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
På aftonbladet.

8. Vad har du på dig?

Min svarta adidas dräkt med rosa streck. Me love it!

9. Drömde du något i natt? I så fall - vad?
Säkert inte för jag somnade så sent, det var för varmt i rummet.

10. När skrattade du senast?
För en timma sedan när jag kollade på Friends.

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

Vit tapet, ngra blomtavlor. Ett svartvitt kort på min syrra när hon är liten och en målning på en dam med sin bebis.

12. Har du sett något konstigt på sistone?

Hmmm. Min brorsa låg och snarkade på tv soffan förut...han är ju rätt konstig. Så blåste vårt altanstaket typ ner förut, lite weird.
13. Vad tycker du egentligen om den här utmaningen?

Annorlunda och uppfräschande.

14. Vilken var den senaste filmen du såg:

ATL- med TI!!!

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

En lägenhet i London... Skitstor och dekorera den i massa olika kulturer. Typ vardagsrummet i indiskt, köket kinesiskt och badrummet afrikanskt. Sovrummet kan vara franskt. Jag skulle köpa en stor båt till mamma och pappa för de tjötar jämt om en. Ett stort i hus till min bror&hans fru. Ett hus till Syrran& Pc med. Sedan massa kläder och så skulle jag gått till en studio och tagit massa kort på mig och min pojkvän som jag kunde dekorera väggarna med! En bil...eller två...på naturgas. Oj räcker pengarna till?
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till:
Jag brukar slänga på mig massa smink och klä ut mig i kläder jag ej använder ibland och dansa framför spegeln med bra musik! Haha det visste ni nog redan.

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Att fattigdom och AIDS skulle sluta existera. I agree with Sandra. Och att vi kan stoppa växthuseffekten.

18. Tycker du om att dansa?
Jäpp.. Men jag älskar när jag är ute på en club så kommer pussy cat dolls! yeyyy... Jag shakar då!
19. George Bush?
Ignorant mothafucker


20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke respektive flicka?
Pojke: Nikolas Flicka: Diamond eller Peach...

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Jag ska faktiskt flytta till London i höst! Så ja!

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till Pärleporten?
Välkommen in du är på VIP avdelningen!


I am the one I was

Jag har gjort ett test på ngn sida som heter http://quiz.myyearbook.com/zenhex/quizresult.php  Och jag den jag ville mest!Jag vill bara säga att jag älskar mig själv. Jag är så himla rolig och jag trivs i mitt eget sällskap. 6 anledningar till varför jag trivs med att vara mig. 1.   Jag är snygg. Varje gng jag kollar mig i spegeln hittar jag alltid ngt jag tycker om. Visst alla har dåliga dagar men då behöver man inte springa till spegeln hela tiden då.2.   Jag är rolig. Jag är så rolig att jag skrattar åt mina egna skämt som jag försöker dra så ofta som möjliigt. 3.   Jag har empati för andra. Jag kan förstå andra men ibland börjar jag böla om jag ser ngt för sorligt och det krävs inte mycket! But at least I care!4.   När jag är trött på att vara trött då gör jag ngt! Jag förändrar min situation.5.   Jag vågar testa nya saker! Jag har flyttat till både frankrike och London. Men gjort massa grejjer, dumma och smarta =)6.   Att jag oftast är ärlig, kanske brutalt ibland but so? Visst man kan inte såra andra för mycket men jag orkar inte hålla på att trippa folk på tårna.  Fan va konstigt? nu när jag gjort en lista kan jag bara komma på mer grejjer jag tycker om hos mig sj! Fan va ballt. Jag utmanar alla som läser detta att göra det samma! Man mår så mycket bättre. Alla som inte gör det är whimps!
Carrie
You are the narrator of your clique. You seem to make sense of what you and your friends experience together and apply it to the larger world. You love people more than anything, well maybe not more than shoes, and although you admit to being very neurotic and a bit too spontaneous at times, you are grounded and have a very good heart. You are generous with your time and money, and maintain your youthful dream for prince charming.

image9

my boyfriend thinks i am :                    Min bästa kompis Karolin tycker att jag är: rolig, filosofisk och omtänksam
very ambitious

decisive

carring
sympathic
funny