Sorry but...

Ja förlåt för dålig uppdatering! Men känns inte som man har haft ngt intressant att skriva om. Tråkigt... för innan jag åkte hem tänkte jag på miljoner grejjer som jag skulle göra... Men de har ej hänt än. Tänkte åå nu får man träffa kompisar o familj massa o sedan kan jag ta tag i min fysik o börja träna eller so... Men men saker blir sällan som man planerat. Har mest slaggat framför tv:n och datan... men men i början hade jag ont i magen när jag kom hem so understandable. Men nu börjar jag bli liiiite trött på det! Och så har jag vänt på dygnet med. Går upp klockan tre varje eftermiddag. Not very good. Men vad har jag hunnit med då?

Sanna svängde förbi en snabbis med hennes kille... så imorn kommer så skulle jag och hon hitta på ngt. Jag vill ut o göra ngt. Simma kanske!? Eller ngt typ gym pass? Dunno but somethiiiing. Tråkigt att inte ha ngt att berätta när man kommer tillbax eller minnas lr whatever.

Saknar London massa. Och C så klart. Men måste ha ngt att göra de andra två dagarna på veckan... försöker att komma på a new plan. will see...



Pippi Långstrump verkar jämt kunna hitta på roliga saker. Och så har hon 2 bästa vänner som aldrig sviker henne.
Hon är total cool. Visst vissa kan nog klanka ner på henne för hon får massa cash av sin farsa och aldrig går i skola ens. Bara flyter runt och köper massa godis till sig o sina kompisar. Men tänk vad svårt att bo ensam...jämt sakna sin pappa och att ens mamma är en ängel i himmelen. Hon tränar dessutom massa (med tanke på hennes styrka) och så lagar hon världens bästa pannkakor. Vem vill inte vara som hon? Jag önskar ändå jag kunde ha hennes äventyrs förmåga och styrka och att aldrig bli lat. För lat är hon inte. Åka med luftballong, segla på de sju haven, på en öde ö eller ställa till med fest. GO Pippi!!!

image256

"All over the world, Pippi Longstocking has encouraged generations of girls to have fun and to believe in themselves. In the process, she has done wonders for gender equality."
/Källa: Sweden.se


Britney didn't even know

Stor uppståndelse om att Jamie Lynn Spears är gravid. Läste det först på Stina Lee's blogg och nyss var jag inne på aftonbladet.se och kollade. Hittade ett klipp med Britney där and looks like she didnt know. Men urkass kvalite så jag hittade det på youtube so I thought I'd share with you. GOSSIP GOSSIP.


Nä nu ska Soffila Lolita sova snart i min söta NY Yankees shorts + linne (svart med rosa text) Mysiiigt :P
Imorgon får ni hjälpa mig bestämma outfit...till nyår... har tre hittills att välja mellan. =) gonatt

Words without reasons

Like it all went so fast
confusion in my mind
will it last

Im trying to understand
all the things I left behind
or the one who left me deserted
it hurt like hell burt still I came through

now to live shattered in this world without you
it makes me confused
it feels like im about to loose
I don't know what but something will happen

He came into my life without an invitation
you left my side without a proper goodbye
and now Im happy for the words without reasons
the email you sent me without meaning
the words you wrote trying to comfort me
who were you trying to fool

no fool, not your fool

HE opened up my heart
and now Im bleeding
from the wounds you gave me
from the love I feel for him

It's blood all over the floor
Knock knock whoose on the door
Not you but HIM

He gives me love and trust
hell yeah even lust
You wasn't man enough for me
you said it with your own words...
Words without reasons
without meaning
without Love

YOU ARE NOTHING

image253

Vad jag gör...

Ja nu är man hemma. Ligger i sängen med värmedyna på magen. Natten till att jag skulle åka hem fick jag asont i magen o mådde skitilla. Fyfan va hemskt det var. Carlos sov över och jag vaknade av att han tagit allt täcke och jag låg ensam och frös. Jag var helt likblek när jag tittade mig i spegeln. Usch måste legat så ett tag! Farligt. Fönstret var öppet o ingen värme på. I alla fall... Flygresan hem var inget kul, mådde bara illa och var skit trött.
Har förstått nu att jag haft en alldeles för stressig vecka utan ngt mycket sömn. Not good.


Jo i Lördags så åkte jag till East Ham för att åka till C:s kompis. Creapy område :S Ställde utanför tunnelbanan och väntade på C. Big mistake. Kom fram ngn jävla drug-addict kort vit kille och börja förfölja mig. Usch vart rädd, han såg helt galen ut i ögonen. Gick in i tunnelbanan igen och han fortsatte följa efter mig :S Sedan sa han ngt typ sexi girl och slog till mig på min luva lätt,Jag ropa get the fuck away from me!. ARGH! Då blev jag desperat och ropa på security o sa att de fan kunde ta hand om han. Sedan gick jag o vänta utanför en chicken shop. Men då kom ngn annan jävel fram och - Are you alright sweetie... Yes I AM WAITING FOR MY BOYFRIEND! Anyways Carlos kom och vi gick till hans kompis Jay. Där var han flickvän Pree också. Skit trevlig indisk tjej. Jay är också indisk och C är ju 1/4 =) Im not indian at all though :( Hehe. Iaf. Massa alkohol hade vi :P Så drack och var uppe hela natten typ och titta på TV och snacka... trevligt var det. De tyckte jag va trevlig med :) hihi men det är ja jueee.

Söndagen som var min födelsedag kom jag hem vid tolv typ. La mig o sov... Sedan på kvällen gick jag ut med Adiola, Judith, en norsk o en brittiskt tjej. Barumba blev det :) Supernice as usual. Love it. Glömde kameran dock :(

Måndagen träffade jag C igen. Fick fint kort och present :P En navelpiercing och en choklakartong.

Sedan har jag jobbat övertid mycket i veckan o försökt packa...flytta ju när jag kommer tillbaka. Skriver mer om flytten och vart det blir imorrn. Fint ställe iaf.

Nu ska jag försöka sova.... Puss o gonatt!


Nytt inlägg

japp helt fräscht. AAAAJ! Har så ont i mitt högra knä. Slog i det idag när jag jobba. Kan typ ej gå i trappor nu. Hoppas det blir bättre iaf. Imorrn ska jag kolla på ett ställe i Muswell Hill... klockan 4. Sedan börjar jag jobba kl 18. Ska sitta barnvakt. Men innan jag åker någonstans måste jag städa upp den här svinstian och tvätta lite. Fyfan va här ser ut. Hahaha. USCH! Så ska jag börja slänga i lite saker i påsar som jag ska lämna kvar. Vad ska man ha med sig till Sverige tro? En vecka kvar imorgon. Känns jättekonstigt. Ska vara borta så länge med... mer än tre veckor. Men hoppas jag fixar ställe innan jag åker. Så har man något att komma tillbaka till. Så på lördag blir det väl träff med Carlos och hans kompis o hans tjej... Kanske ska ut på pub/klubb eller så ska vi dra på bio eller bara chilla hos J. Får se hur d blir. Söndag- my bday... ut på Barumba! I think. :P

Jag och Mallan var ju på Barumba i söndags och det var super nice! Yey kul hade vi allt ;) Bra musik och right crowd. Så nu tänkte jag lägga ut lite bilder från min o M:s förfest. Dem är lika roliga som alltid :D Med gott vin, skitsnack och våran braiga musik. Man kan inte bli fel då!

   
My oufit, Me big smile, me POSER!

 
Mallan, M & Jag :P

That's all 4 now my dearly beloved one's! See you another time.

Puss puss

Prat, funderingar och sånt

haha vilken intressant rubrik. Ork att skriva ngn men. Idag var jag på intervju i Chelsea för en 5 månader babygirl. Norsk familj, de bodde jättemysigt. Skulle vara 2 dar i veckan.. mån o fred. Får se om ja får det men. Annars mest varit irriterad idag. U knw girl problems! Mest irriterad på C. Men det blir väl så. Dem man tycke rom mest får ta skiten. Nä men vi ska träffas på måndag. Ska försöka ta ett kort på oss tillsammans då... har inget på oss tillsammans... vill ha ngt så jag kan titta på i sverige hehe :P

Imorgon... ska slänga in en tvätt. Ställt klockan tidigt så jag ska hinna hänga upp den innan jag drar in till stan. Ska nog åka titta topshop o kanske primark. Imorn kväll ska jag och Mallan ut! yeyy var typ en månad sen jag va ute! Sjukt ju! Men så har ja ju vart sjuk med. Men jaoo det e vad som händer i min lilla värld.


Mallan O ja

Sometimes you just wanna take the easy way out

image251

Haha så söööt! Love you pussah***