This is how I do

Hello dear readers!!! Hahaha fan vad skräpig jag är på att skriva här. Jag kanske bort ta bort Lunarstorm istället och ägna mig åt det här på heltid. Men förstå vill jag förstå hur allt funkar, kanske kan fråga experten Sandra.

Jag känner/ har känt mig rätt isolerad den här vecka, så otroligt mycket i skolan. Sedan har jag ändå inte fått så mycket gjort idag! Mitt ultimata sätt är att plugga ensam på kvällen. Yes får göra så imorrn. Man måste ju ha lite vila... Helgen har handlat om familjen mest. I fredag var min bror och hans fru och hennes föräldrar & min mormor här på middag. Idag var Sanna här och vi plugga lite tillsammans... Nu kom jag nyss hem från mormor vi har kollat på spåret och singalong. Nice.

Jag måste få något att se fram emot... men vad? Jag vill inte gå ut varje helg, verkligen inte! Det blir aldrig så kul som man tänkt sig iaf. Och (usch nu känner jag mig hemsk) det hade säkert varit roligare att vara singel. Inte för att jag vill det men.... Åhh det känns så dumt när man är ihop med ngn på ngt sätt, för det känns som om folk tror att då har ens situation löst sig och man har inte lika mycket rätt att klaga längre lr ngt. Och sedan känns det som om man inte kan leka längre survivor, independent o hoe/bitch woman. Men vet ni vad? Jag tänker göra det ändå! Jag ska fan va lika ball som innan. Jag är ingens "flickvän" Jag är min egen! Som jessica simpsons låt..... Ni kan inte säga åt mig hur jag ska vara för jag är den jag är så FUCK OFF! Jag tar ingen skit från någon. Och tro inte att jag är någon toffel! Om han någonsin skulle behandla mig dåligt på ngt sätt då skulle jag slänga han men Cedric e ju helt underbar så det finns ingen orsak. I fucking love him no matter distance, culture and etc....... Jag hoppas det håller.

Och jag hoppas jag kommer på vad jag vill göra med mitt liv!!! Bajs på er.... 
 
P.S. Sandra nu blev du väl glad när jag skrev igen =)D.S.


It's not that I don't wanna share my life with you baby
It's just that I'm the one I need to be true to baby
And I won't give up me to be part of you
It's not that I don't wanna have you in my life baby
It's just you gotta know that it's got to be right baby
Before I open up my heart to you

I don't need somebody to complete me
I complete myself
Nobody's got to belong to somebody else

I belong to me
I don't belong to you
My heart is my possession
I'll be my own reflection
I belong to me
I'm one not half of two
And if you're gonna love me
You should know this baby
I belong to me

Ny blogg, nytt år, nytt liv?

Jag gjorde i alla fall inga konstiga nyårslöften, typ jag ska gå ner tio kilo, fy då hade man sett ut som Calista Flockheart typ. Att bo hemma igen i sina föräldrars hus när man bott självständigt kan kännas väldigt jobbigt. Önskar att jag sparat pengar tidigare så jag kunnat åka direkt till London som min kära vän Mallan Aka Magdalena gjorde. Hon har fått jobb och verkar trivas.
    Bättre är väl inte än att man ska ha en pojkvän som bor där borta, varför flytta jag hem, påminn mig!
A just det jag ville plugga på komvux och få bättre betyg. Missförstå mig inte komvux är skitkul! Det är bara att bo hemma och bli behandlad som 12 år som är jobbigt. Fattar de inte att om de släpper mig fri så kommer jag ta eget ansvar. Visst jag begår säkert misstag, men inte hela tiden. Och jag kommer lära mig ta hand om mig själv. Alla föräldrar tänk på att ni uppfostrar aldrig ett barn, ni uppfostrar det till en bra vuxen.

Nog med djupsinnigt snack jag har viktigare saker att tänka på, som mina kluvna toppar och mitt tvåfärgade hår. För att inte tala om mina icke existerande naglar. Jag behöver hjälp, kan någon snäll vän anmäla mig till extreme make over och för all del har jag inget emot nya tänder o lite oäkta i läpparna. Diet och motion är också inte minne för mig blott... Någon som vill bli min personlige coach?- nähä tänkte väl inte det, ni är väl upptagna med egna kluvna hårtoppar. Men nu får jag nackspärr och min bristande hygien börjar störa t.o.m. mig. Dags för ett varmt bad- det är ju ändå hälsosamt :)


Jag i Nice

Jag i Nice
På min födelsedag, ser riktigt trevligt ut! Håller krampaktigt tag om balkongen så jag inte får för att slänga mig baklänges?

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!