Possibilities...

Ibland verkar livet så långt...och ibland så kort. Men det viktigaste är nog att man ska komma ihåg att ingen annan kan bestämma ens liv förutom en själv. Hur man ska vara, leva eller med vem. Även om de som älskar en kommer med råd så är det man själv som vaknar upp varje dag till ens egen verklighet. 

Jag har börjat fundera vilken verklighet jag vill ha. Just nu är allt så tråkigt och jag är sjuk dessutom. It is depressing. Men i sommar vill jag leva, vara nöjd. Framför allt vara nöjd med var jag kommer vara. Sedan till hösten får jag välkomna ett nytt äventyr. Men i sommar handlar om att umgås. Med nära & kära. Kanske man hinner med en resa med? Hihi.


=) Jag vill så mycket. Känns som att tiden rinner iväg så snabbt. Som små, vita sandkorn i handen.

Jag vill så jättegärna spara ihop till en snowboard skid semester, I fjällen! Åh vad jag vill... Och ta lektioner..ska kolla upp det. Till vintern! I promise... Ngn som ska med? ;)


Jo på söndag åker jag hem... Är som sagt sjuk. Hela helgen har varit skittråkig...förutom att C varit här. Annars bajs. Lördagen sov jag bort. Aldriv varit så trött. Nedrans halsont o feber. Bad till Gud att den skulle gå bort o nu är det snart borta... Tack!


Jag var på cdon.com förut och skulle kolla runt lite. den 26 juni tror jag det var så släpps hela Sally-serien på en dvd! wohoo. Men vaddå ni kommer väl ihåg Sally?




hehe :) snacka om att jag ska beställa!!! hihihi.

Nä nu ska jag städa o slänga lite grejjer i mitt skitrum .

bye bye dårå


Den Blomstertid nu kommer =)

Kommer ni ihåg första avslutningen i ettan i kyrkan? Oh nostalgi! Vi sjöng en jättefin sång... Kommer dock ej ihåg vad den hette... Den handlade om änglar och massa saker... hmm =)

Jaja... Ingen skolavslutning i år  iaf. Till hösten ska jag börja plugga min engelska kurs! Den är en termin... Så att jag sedan kan ta IELTS testet :) Hoppas jag får bra på det. Ska plugga som en dåre. Hoppas att jag och C kan flytta ihop också ;)... Kursen börjar inte förrän 22 september... Jag slutar mitt sommarjobb 8:e augusti... Och jag kommer alltså hem snart ...22 juni! Sjukt juuu =)=)=) Hoppas C hälsar på i sommar...men det tror jag! Åhh jag vill hälsa på Sandy också... Får se hur det blir med pengar och lediga dar nu o så :P

Nu har jag blivit galen i Oliver! Gröna Oliver :P Tack vare Sandy som åt det när Åsa o hon var här. Jo...what else...? Hmm. De bästa oliverna finns på Nando's i en vitlöksmarinad. Yummy in my tummy! Och så har jag börjat gilla Salami jättemkt... Mmm så gott med vitlök det med ;) Oki intressant men men.

Annars? Var ute på The Sound i torsdags med en nyfunnen kompis... Vi drack var sin flaska vitt på förfesten som var på ett hostel där hon jobba.. Sedan väl inne i klubben drack vi massa... Hela slutade med en dansgalen Sofia som fick lida av whiplash skador i några dar efteråt. Trodde jag var hårdrockare? För mkt headbanging iaf =) Haha :P

Vi har också fint väder i London nu! Tjihi på er i Sverige. Mmmm.

Jag har inhandlat en jättefijn klänning.. åhh den e så vacker. hade den i torsdags... måste köpa vita skor till den dock. Så att det blir en riktig midsommarklänning outfit ;) yey...

Mmm älskar Ruccola sallad. Just avslutat ett paket. Måste ändå börja äta mer nyttigt så det är bra ;) Inga mer pizzor i sommar! Karro du får hjälpa mig med en träningsregim. Du får äran att vara min personliga tränare ;) Såg din mage wahoo... Jag vill också ha! Hur fan lyckas man? yeye write me a comment ;)

Nu picture time!!!

    
C and me                           Moi                          Mallan et moi                    Åsa et moi

Ingen på dig och mig Sandra fan hitta ingen bra... Åsa tog inte du några kort? Comment! Duuu skriv din msn med ju :P

Puss o kram, du är en stjärna i min gran