Jordgubbar och grädde

Kan jag tänka är mångas favorit nu så här i sommartid :) Det ska jag äta snart med mina föräldrar också. JAg och Sandra firade midsommar på hamburgö med min bror o hans fru och lite folk som de känner... det var väldigt trevligt... lite bilder...

      

Midsommar var alltså trevligt... =)

Jag är så avis mallan ska till turkland :P Alanya... Ha så kul Gumman! Bli inte brunare än mig! hihi

E så trött nu..vill nästan ta en tupplur, latmask! Men på onsdag börjar jobbet! Whoop whoop!

VAr på Viktorias dop (min systers barn) igår.. Hon var så söt!

Thats all for now peeps...

Skön promenix

Hade precis en liten skön promenad, den tog väl typ en halvtimma... Men jag kan säga att det var så skönt med ipoden (creative) i öronen och få av min rastlöshet. Jag promenerar väl inte direkt för att vara i form men mer för själen liksom..Eftersom jag för det mesta är jättenöjd med min kropp så har jag svårt att hitta motivationen till att träna men egentligen mår jag så mkt bättre när jag gör det :) Det handlar om välmående för mig helt enkelt. Sedan om man får större muskler ;) why not! Nu menar jag med styrketräning såklart (som jag hoppas börja med snart :P ) inte promenader. Man ska träna kondition 3x 20 min i veckan för att få resultat och styrke 2x20 har jag för mig... sa en personlig tränare för en NHL stjärna till mig iaf! =D

Har fått en bra nyhet idag när jag ringde min kompis i england men vill inte säga ngt för det är säkert :P hoppas, hoppas!

Snart kommer Sandra hit... till torp klockan 22.50 och då ska hon bli hämtad... imorgon ska vi ut till hamburgö och fira midsommar där. Har köpt (eller min mami) snygga jeans, vit tunika med eiffeltornet och en kort liten söt jeans väst, allt från Gina Tricot! SÅ det blir det... men har hört det ska bli kallt! jajamensan!

Jag har verkligen problem med rastlöshet. Måste helt enkelt hitta på massa saker att göra, mest träning tror jag för att må bra !

Puss o kraaam PS
Karro när ska vi träffas? DS



En bild jag tog förra sommaren (2008) vid hamburgö ngnstans..så vackert!

Sweden

As everybodys knows im back in Sweden since last wednesday. Har spenderat massa tid i gbg med bror,syrra o bäbis + min bästa kompis Sandra =). Åkte till Uddevalla igen på lördag kväll. Sedan åkte jag till gbg igår igen för att hjälpa syrran lite när hon shoppa på stan så tog lite hand om viktoria i sin vagn, sådan sötnos är hon! Stolt moster =D På Söndag är det förresten dop för henne.

Idag har5 jag o brorsan vart nere hos mormor o fått mat lagat till os, lax o potäter. Snällt :) Sedan har jag mest slappat idag o kollat på tv o så... skönt att ta det lugnt, var typ första dagen sedan jag kom hit! Imorgon ska jag göra ett delegations prov klockan två inne i stan. Hoppas att jag kan träffa KArrobarro då för inte gjort det ännu!

Har gått väldigt mycket sedan jag kommit hem vilket är bra :) Me like... Men skönt o slappat som idag också... HAr förresten läst ut den vita massajen och den vita massajens dotter sedan jag kom hem. BRA! LÄS! hålle rpå med den tredje nu.. Vill dock se filmen! På fredag är det midsommar hos min bror elelr ja det är la mdisommar överallt men jag menar jag ska fira midsommar där ;) ahaha. Hoppas Sandra följer med ;) Love u honey!

Annars... Börjar fundera så smått på kommande liv i London...fortsättningen.. Måste peppa mig själv att ta mer kontroll när jag kommer dit. Yes =)

Livet är svårt och det är bara att acceptera. För när man accepterar det så känns det inte lika svårt längre för då har manden kunskapen. Jag har lärt mig väldigt mycket om hur man kan växa som människa genom Susan Jeffers böcker. Hon är definitivt min idol! Positivitet... Att se det positiva istället för det negativa.. För vem har sagt att det är mer realistiskt att tänka negativt? Det är det ju inte... Hur ofta händer det negativa egentligen? Och om det händer går din värdl verkligen under? Jag försöker tänka så för jag har haft mycket panikångest när det gäller livet och försöker hitta en ny väg att gå. Ibland känner jag att det har hjälpt. Bara idag hade jag en sådan situation och då tänkte jag att jag har inte kontroll över andras reaktioner eller beteende, bara mitt eget. Im in controll over me nobody else. Och att man inte ske ge kontrollen till ngn annan... Ska någon annans beteende bestämma om man ska va ledsen eller glad? Man kan förändra sitt beteende, vilket är befriande. Med eller utan terapi. Ett beteende har man ju lärt sig av att repetera massa mönster, då måste man lära sig något annat mönster och repetera det tills det blir en del av sig självt. Att träna sin själv känsla är som att träna sin kropp, om du slutar är den inte i trim längre. Att lyssna på sitt högre jag istället för det lägre då man tycker synd om sig själv och ser sig som ett offer. Att se sig själv som ett offer kanske kan vara tröstande på ngt vis men det är så mkt värre för man känner sig utan kontroll. Vad jag vill komma fram till är att jag tycker att alla ska ta en resa inom sig själv och inse att man kan hantera allt. Att sluta se sig själv som ett offer. Jag ser mig själv som ett offer jätteofta och för inte längsen påpeka en person detta till mig, jag kände att det var orättvist och taskigt sagt men efter ett tag kände jag att det var sant. Då kände jag mig inte så offended längre och idag känner jag tacksamhet för att pekas ut för mig. Jag vill ju vara den bästa jag kan vara och tro mig det är en kamp nästan varje dag. Det är så lätt att falla tillbaks i gamla mönster.

Tips till ni som läser detta, läs också Susan Jeffers bok: Feel the fear and do it anyway!

För alla känner vi rädsla men det är hur man hanterar rädslan som gör skillnaden. Blir du paralyserad eller tar du steget ändå och känner rädslan. Action is powerful!

skön kvällsol

varit ute o sprang lite förut i kvällssolen och gjorde lite grodhopp, situps o armhävningar i en jättestor park. Än så länge kan jag bara göra tio armhävningar på raken men det ska höjjas! Yes sir. Nu har jag precis lagat kyckling nudlar och lagt i lite kyckling med som jag stekte förut.. mums... måste bara kallna lite! Annars försöker man plugga så gott som det går men antar att det mesta blir imorgon. Men jag ska göra så gott jag kan ikväll... Så skönt väder idag =) Synd att man mest var inne då... men på onsdag om det e fint ska jag till parken o läsa bok o sola det har jag bestämt! Har väl inte jättemkt att skriva.. jag bjuder på en ben o jerrys glass bild med mei som mallan tog... kommer inte ihåg när men det var inne på leicster sq där d har glassbar. Mallan åker hem på onsdag! Kul för henne =) Men kommer sakna henne! Hoppas jag kan åka upp til sthlm i sommar... jag hade så gärna velat det. har ju rätt fullspäckat schema men men... cash i need.



Ok nu ska jag plugga! Puss