Beställt flyg till Svea

Japp nu har jag precis beställt flyg hem. awesome! iiiiih =) Kul... Nu måste jag snart börja förbereda mig mentalt... ja man vill ju inte få en hel chock liksom. yes yes man. Kommer den 10:e juni som jag sa då. Landar på kvälla. Det blir perfect.

ska plugga snart... har stort prov på torsdag... o sista rapporten ska in på onsdag next week... men men nemas problemas... sen har jag en vecka här... ska slappa lite då... kanske göra lite gratis grejjer typ museum o bibliotek o sånt...vill turista lite innan ja åker hem... weird... kanske träffa lite folk för en kaffe med.. trevligt!

Ser framemot sommaren med massa jobb o få träffa lilla bebisen :) (min syrras). Hon kommer va så stor nu =) Så ska ja få se deras nya hem också..exciting! Sedan blir d såklart träffas massa med mina underbara kompisar hemma ! Och även övriga familjen... ska bli en härlig sommar (ut me föräldrarnas båt också!).

Höstplaner...

Ja det är ju att flytta ut till ett hus med mina kompisar... skaffa extrajobb. Vara med organiserad med skolan och revise varje vecka... sätta tid åt sidan på en speciell dag o tid. Är ju fortfarande på mitt första år och ser det lite som ett övningsår. Man måste ju öva mkt då och se vad som fungerar... för i tvåan och trean måste man vara jävligt organiserad. Yes sir!

I fredags förra veckan satt jag barnvakt åt mina favvoungar (förutom vickan då!). J&J... hade hand om lillan först hela dagen..vi vart i en skog med stor lekplats hela dagen... jättekul... fint väder med... träffa massa nannys o mammor från den tiden då man va d sj så d va kul =) Hämtade Jos från hennes skola... fin va den..
 va där länge så fick tom med natta dem med saga o allt =) mysigt

Sedan i lördags var jag o mallan på fest hemma hos Judith... det va jättetrevligt! Så många svenskar som va där! Fast vi träffa en skitrolig engelsk kille som vi snacka med hela kvällen... haha så skön humor!

I söndaags åkte ja till camden o bytte tungpiercing för min diamant hade ramlat ur... bytte till en med fuschia sten... sedan åkte till hyde park med en kompis och efter det yates.. blev bjuden på vin o efter det sista tuben hem! Igår var det total slappdag... såg världens bästa film... (en av de bästa jag sett iaf).. The secret Lives o Bees... jennifer hudson är med i den och hon unga skådespelerskan som är tom cruises dotter i war of worlds... remember?
Sedan en skitknäpp film som min kompis ville se för han älskar the director... charlie kaufman.. den hette Synechdoche, New york... skitknäpp film... handlar om en depressiv regissör som vill göra en skitstor föreställning baserad på staden new york... han börjar göra den om allas liv o sitt eget men det vävs liksom in för mkt i hans eget... o han har tom en extra som spelar en extra. KNÄPP film. Men den handlar mest om symboler... så det e mer djup film som man ska tänka mer.

ok det var väl ett långt inlägg? Skönt att skriva av sig måste jag säga =)

puss o kram hörs snart igen



Så segt (Bildregn!)

Plugg plugg... japp kan säga att det går segt just nu... sätta pennan till papper så att säga är riktigt segt. Vet liksom inte hur man börjar... huvudsaken är ju egentligen att man börjar... ska skriva en uppsats om clinical psychology och i den så sammanfattar jag en artikel från the journal of british psychology. handlar om social rejection linked to social anxiety disorder... intressant o så men lite svårt. Vill bara ringa folk o snacka egentligen. allt försöker man göra för att fly. Så är jag så mätt också.. åt alldeles för mkt tortellini... usch mår illa...

jag har en oros känsla men vet ej varför? Konstigt! Nu logga en tjej in på min msn som hette söndagsångest på en lördag... Hmm är det en sån känsla? Äh så konstigt! Jag har för mkt fritid helt enkelt för mitt eget bästa. Ska bli skönt o jobba massa i sommar o slippa tänka så mkt. Analysera o grejjs. Så t hösten skaffa deltids jobb o kanske flytta ut i hus me ngra kompisar. SÅ ska jag kämpa hårt med basketen med. De blir allt som en ny början. =)=)=)

Skönt att skriva av sig egentligen här... även om det är så in public så kan ju folk komma med upplysande eller snälla, roliga kommentarer som oftast är från vänner då.Det uppskattas =)

Tänkte vill ni se hur mitt rum ser ut ;)

          


Ja här kan ni då se hur mitt skrivbord, rum o dusch/toalett ser ut =) Tycker det är mysigt.. trivs jättebra... men tycker bara inte om köket här.. folk är så sviniga... så är det väldigt dyrt här tänkte berätta hur mkt... £113 per vecka. Bli chockade. japp! Men tänk på att det här är london och så har jag universitet utanför dörren plus biblioteket. Men det jag tänkte på är att jag går ju bara 2 dagar i veckan.. så inte egentligen nödvändigt för mig att bo så här nära. Men men nu är hyran betald till september iaf så får vi se sen... Hoppas mallan laddar up den roliga videon vi gjorde på trafalgar square ;) då kan ni gå in på hennes sida... håll utkik...

Goodbye ya'll.. ha en bra lördags kväll ;)

puss

3 h of sleep

You bet im feeling weird! Är så jäkla trött på killar!!! Arghhh!!!! Vill inte se en enda jävel igen! De ljuger! Jag hatar det!!!

Jag ska klara mitt exam o mina 2 inlämningar sedan ska ja va i svea hela sommaren, umgås me familj o vänner o jobba massvis. Sedan ska jag åka till New york 2 veckor med Katherine, Iyshia o Bianca. Kan inte tacka nej till det här erbjudandet. Får typ allt gratis förutom flygbiljetten. Sedan

Sprungit lite

Kom nyss hem efter att ha sprungit lite... Lite småregn i luften men det var skönt.. innan jag stack iväg gjorde jag en lätt uppvärmning med sparkspeople på youtube,.cardio day one heter den...

Nu håller jag på att laga lite pasta mat... yes yes... sedan ska jag städa upp lite o dammsuga, duscha o plugga :) Mkt att göra men det är skönt. Jupp jupp... så nu äter jag mums mums. Jo i lördags va ja o mallan på bröllopp! Det va kul :) kongolesiskt bröllopp typ : jaja orkar inte skriva mer nu...

puss o hej