Många bäckar små ;)

Min syster har en insamling på sin skola så alla ni som läser skänk snälla!

Nu samlar vi in pengar till Haiti på Mikael Elias teoretiska gymnasium i Göteborg. Målet är att vi innan måndag ska få ihop 100.000 kronor. Skänk 50:- till Röda korset genom att SMS:a: "AKUTMETG" till nummer 72900. Så där ja, med en gång tack. Och en gång till om du har råd. Tack tackeli tack!


Tänk på alla som förlorat sina hem. . . Vi i sverige/england är så lycko som har det så bra! Och jag vet att det finns andra i världen än de som är i Haiti som har det svårt. Men de är verkligen i nöd! Och vill ni hjälpa andra så kan ni alltid gå in på Uncief eller röda korset och se vilka andra ni vill också hjälpa.

Puss puss

Boxning and How Clean Is Your House...

Hello everybody ;) Igårmorse blev vi väckta med frukost av Katherine. Omelett o skinksmörgår o kaffe :) Gott. Sedan pluggade vi. Efter det så gick jag och Iyesha till boxning på vårt gym. 4-5. I början så hopadde vi hopprep. Vi fick lära oss lite högerkrokar och sådant. Det var skitkul iaf och idag har vi bägge jätteont i ryggen! Hard work! Efter boxningen gick vi till Tescos och jag köpte massa red bull för att förbereda mig inför pluggveckan.

Lagade en god middag bestående av kycklingklubbor, mos, svamp, grönskagrejj (haha go).. Som jag bjöd Murphy på. Han kom till mig med röda och rosa rosor i en bukett! Så gulligt =D Love Love Love

 oj längesen man skrev, skulle publicerat detta för ett tag sen men anyway har pluggat, lärt mig lite grejjer typ.

tests for correlation
Pearson: Interval/ratio
Spearmans rho: ordinal

kul!

gå o lägg er! nu ska ja plugga... love my  red bulls...and u of course!


Joined the gym!

I have joined the gym! Gick med Iyesha idag till hennes gym och joinade. Vi tog en abs class.. (mage). Så bra! Så svår, shitt vad det kändes. Ni skulle sett kvinnan som hade klassen, hade kunnat tvätta kläder på hennes mage. You get the picture! Så nu kan jag gå till gymmet två ggr i veckan, tar ungefär 15-20 min att gå dit så det blir 30-40 min walking each time. very good! Och så har jag basketball på måndagar. den börjar denna måndagen. Yey! SÅ bra va!?
Har pluggat idag, läst om Fechner, JND, the absolute threshold. Och så laga jag mat, Kath hjälpte mig. laga mat till oss alla. första gången vi tre åt tillsammans faktiskt! Peeled and chopped sweet potatoes, put some oil on and in the oven. Sedan breaded fish in the oven. Big mushrooms with mango chutney on. Aubergine and corgettes chopped! all in oven =) Then kath made mashed potatoes. Eller ja den va ju av pulver men hon mixade med smör och mjölk o mixed herbs o cinnamon! SÅ GOTT VAR DET!! Jättemysig middag med levande ljus hade vi =)

Funderar på om jag ska snart ska ta ett bad med ett badsalt jag fick av Mallan. Chocolate Vanilla heter det...

Imorgon plugg igen som gäller, har ju tre prov nästa vecka.

 

Darkness cannot drive out darkness; only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.
Martin Luther King, Jr.


Whats been going on?

Kom tillbaka till London förra måndagen.. Har pluggat, träffat Murphy och kompisar. Har sett Avatar också :) Love it! Vet ni att man ska få se dem ha sex på dvdn.. haha undra om de connectar sina svansar då. Ni som har sett den fattar, ni som inte sett den, vad väntar ni på!!??

I måndags var vi ute på sportscafe, jättekul. Jag har köpt världens snyggaste boots med guldkedja på baksidan. Skitsnygga :D De var nedsatta från £19 till £10. Synd att jag inte tog några kort, är så dålig på att ta kort, måste bli bättre! Innan vi gick till Sportscafe så var jag hemma hos Mallan och Josephines nya place. Det var jättefint! Och inte långt från där jag bor :) Vardagsrummet var jättehögt i tak och det fanns två svarta tvåsits skinnsoffor. Och så hade de en stort matbord också. Köket var rätt litet men mysigt. Badrummet hade badkar :) Deras rum var helt okej i storleken. Im so jeallous!

Igår fyllde Mallan år. Då kom jag och M dit på födelsedags fika. Hon hade gjort så fint med levande ljus, muffins, tårta och tea :) Sedan kom Josephine med en typ raket som skjöt ut massa konfetti. Haha det var roligt, but what a mess! Sedan kom en kompis till Mallan och så lekte vi en lek haha. Man skriver en mening på ett papper och sedan skickar det till next person och den kan se din mening men när den skrivit sin mening så viker den bort din osv. så skickar man runt den. Blev en roligt historia =D

Nu ska jag gå och köpa mat sedan plugga.. avslutar med ett passande citat från Malcolm X.

Education is our passport to the future, for tomorrow belongs to the people who prepare for it today. Malcolm X