Bakat fodelsedags tarta och ZARA i UG.


I sondags fyllde Murphy ar och det firade vi saklart! Jag bakade en choklad tarta i lordags for forsta gangen i mitt liv! Riktigt stolt over hur fin och god den blev pa forsta forsoket! Detta  recept korde jag pa forutom gradden och sylten i mitten! http://www.bbc.co.uk/food/recipes/easy_chocolate_birthday_90089
Samma med Money back brownies som blev jatte bra ju! Sa stolt att jag kan baka :) Det enda som ar svart som jag inte fattat riktigt an ar att baka med jast. Verkar mkt enklare i Svea eftersom de har farsk jast mer tillgangligt. Har har de torr jast vilket jag testa en gng och det blev icke bra. I sondags gick vi ocksa pa STOMP. Vilket var helt ok jatte duktiga dansare men vi ar nog mer for musikaler, bade jag och M.

Soker fortfarande jobb har och sa. Det ar faktiskt svarare an vad jag trodde, spec nar man inte har sa mkt office erfarenhet. Men idag fragade mamman som jag sitter barnvakt for ibland om jag kanske ville hjalpa henne lite i hennes foretag. Sa ska kolla hur det funkar med det och kanske det gar.

Imorgon ska jag traffa en annan mamma och hennes tva tjejer! Jag satt barnvakt at dem for mer an ett ar sen. De har blivit jatte stora nu. Den lilla var bara fem=sex manader forsta gngen jag satt barnvakt och nur ar hon val mer an tva ar? Ska bli kul iaf! Sedan ska jag traffa Katie, mitt lilla au pair barn i borjan av Mars. Ska bli sa kul! Hon ar en sadan otroligt go tjej! Hon ar arton ar nu, sa kontigt! Hon var bara elva nar jag var au pair hos henne. Ska fa traffa katterna: Panda och Blackberry ocksa. Som jag alskade dem katterna! Och mamma och pappa kommer den sjunde mars for att halsa pa i ngra dagar! Det ska bli kul, vi ska pa Mamma Mia musikal och sa ska vi till Brighton. Sa har jag lovat att jag ska baka en kaka till dem ocksa.
Jo till ngt annat.. sag ZARA i Uppdrag Granskning och hur illa de blir behandlade som personal dar. Det ar helt sant. Jag jobbade dar i fem veckor i London och sag och horde skit. Man ville liksom inte ga till jobbet efter ett tag. Jatte manga var snalla dar men ocksa managers var elaka. En gng skickade jag ett fax och glomde fa rapporten for det faxet. Da sa en italiensk manager till mig, det ar bast att det kommer fram, du far passa dig, jag har ogonen pa dig. Sedan nar hon senare fick reda pa att jag skulle sluta sa hon ahh men du som var sa duktig. jag sa va? Det ar forsta gngen jag hort det inte alls det intrycket jag har fatt. En annan jatte snall och duktig polsk tjej (kunde trott att hon va britt grym engelska!) som var jatte bra hade fatt skall av ngn som var lite hogre uppsatt an henne som fick henne att borja grata! En annan sak var strykning av over timmarna, tror att det hande faktiskt. Men kommer inte ihag sa varst mkt om det eftersom jag jobbade dar 2007. Hoppas verkligen att foretaget vander om och att personal blir battre behandlade och att det blir en bra arbets miljo. Jag slutade for att arbets miljon var inte alls bra och sedan kande jag att det inte var ratt jobb for mig. Man kan avancera sig snabbt dar men far nog betala ett hogt pris. man kunde se i slutet av UG hur de tva kvinnorna som blev interjuvade att de var sa obekvama och att de ljog. I chatten efterat framkom det ocksa att en av dessa kvinnor hade varit en hemskt otrevlig chef. Och fundera pa varfor dessa hogsta hons stod i bakgrunden med en tolk som oversatte allt som sades. Hoppas UG gor en internationell granskning! Om det ar mojligt!