Fredag...Äntligen Fredag!

 
Nu är jag hungrig! Vråååål! Jag ska nog äta lite Thai soppa som förrätt =) Snart kommer hela familjen. DÅ ska vi ha middag. Kul, kul. Nu ska jag skriva ner lite saker som jag vill göra:

 ♥ Göra blonda slingor i håret när jag kommer till London ♥
 ♥Köpa en fin klänning, möjligtvis en Jenny Hellström klänning ♥
 ♥Sluta bita på naglarna ♥
 ♥Vilja plugga i tid ♥

Tog den från Sandras sida:
www.Snaddra.blogg.se

Fyra saker om mig:

A) Fyra jobb jag haft:
1. Reklamutdelare
2. Kassörska på Mcdonalds
3. Vårdbiträde
4. Au pair

B) Fyra filmer jag kan se om och om igen:
1. Save the last dance
2. Sagan om ringen filmerna
3. Chocolate
4. Titanic

C) Fyra ställen jag bott på:
1. I Herrestad
2. I London-Crouch end
3. Nice i Frankrike
4. Att återse...

D) Fyra TV-program jag älskar att titta på:
1. Top Model
2. The Operah Winfrey Show
3. Top Model
4. Fresh prince in Bel-Air

E) Fyra platser jag har semestrat på:
1. Frankrike
2. Italien
3. Bulgarien
4. Spanien

F) Webbsidor jag besöker dagligen (nästan):
1. lunarstorm.se
2. hotmail.com
3. youtube.com
4. aftonbladet.se

G) Fyra favorit-maträtter:
1. Vegetariana pizza från Alexanders
2. Thai mat (kokosmjölkgryta med limeblad och tofu+ grönsaker!)
3. Indisk mat (Vegetarian Khorma and egg mixd rice)
4. Pasta med lite tomat/garlic sås med massa ost på!

H) Fyra ställen jag hellre skulle vilja vara på just nu:
1. London
2. En gulvit strand med turkost vatten
3. L.A.
4. New york


Den gamla, goa tiden i London!

Jag blir alltid så nostalgisk när jag tänker på Au-pair tiden. Man kommer nästan bara ihåg de bra minnena. Alltid kommer man ihåg dem med ett skratt eller asgarv =) Alla våra utgångar... När vi gjorde Shout till vårt stammis ställe och vi blev VIP gäster... Där jag träffa alla weirdos men sköna typer. Haha Omarion som tyckte att han var liten gangsta (ja nog var han kort) och jag fick ha på mig hans bling bling. NÄr han på vår första date visade en ultrabild på sin mobil på hans kommande barn... ja gud så romantiskt :P Eller hans crazy ex flickvän som försökte attackera mig på klubben, ja det var tider det! Eller den kvällen som jag blev så full att jag vakna upp dagen efter och inte kom ihåg ett smack och Sandra fick vara mitt vårdbiträde...Tack Sandra det var asasnällt av dig! Vem träffa jag mer där? Just det Ian...All american hip hoper. Gud vad han snacka amerikanska. Blev nästan äcklad av han i slutet. Ja det var tur att jag träffa en rätt normal kille där :P Cedric. Trodde aldrig att vi skulle bli ihop, han var ju snyggast av dem alla! Men men... sometimes you don't know what you get until you have it.
Eller bara utanför Shout... När jag och Mallan träffa Flexi och Joey. Haha. Det slutade/började med en helgalen kväll som mallan var tvungen att gå runt Crouch end med mig tre ggr tror jag! Fucked Up. Men Flexi var snäll men lite dum så till slut så var han i fängelse och ajöss till hans fina affro.
Men en stor event var: Marie J Blige konserten med Sanna! Det var så grymt. Jag hade köpt hennes skiva tidigare så jag kunde alla hennes låtar utantill.... Damn it was fun! Den kvällen var andlig för mig.
Jag behöver nästan inte nämna vilken person som sabba mest i London för mig och gav mig de mest konstiga erfarenheter av killar. Det var ju Lewis... Eller Louise? ahhaha. Ja tänk så kul det var att bli uppringd av hans ex gravida flickväns rasist stalker wanting to kill me bitch. Yes o boy that was fun.

Nej, Au pair livet i London, det glömmer man aldrig. Det gav mig så mycket erfarenheter och jag tror jag faktiskt växte som människa av att vara där. Är det konstigt att man dras tillbaka till dit då?

London is forever in my heart and soul
By the footprints it left me in my memory
RIP





På någon av våra otaliga förfester i London/Crouch End!


Organisera livet i mapp och fack!

Ja tänk om man kunde organisera sitt liv så som på internet. Man kan skriva lite saker&ting och så låter det så organiserat när man läser det. Jag har egentligen massvis att göra men gör jag det ändå? Jag önskar jag kunde göra mina läxor i skolan yeah i wish. Men jag är så jäkla trött hela tiden! Sova är min favorit syssla.

Men men på onsdag kanske jag ska börja basketen iaf... hoppas det finns basketbollar bara. I hope so. Jag vill, vill, vill. Nej men nu kan jag göra åtminstone min engelska läxa. Vad finns det mer att säga? London 7/4-24/4 längtar som faaaan. yeyeyy... ha det bra alla pimps och hoes! Ni vet vilka ni e....mohahha....