Mycket.

Ja... Jobbat i tre dagar nu. Haft en väldig hosta + urinvägsinfektion. Men så var jag och mamman jag jobbar för hos doktorn i onsdags så jag fick penicillin mot UVI. Men bara en tre dagars kur. Känns som det är för lite? Jag är inne på min sista dag nu och tar  sista tabletten ikväll men tycker ej det har gått över än. Men jag får väl gå tillbaka på måndag då :( Hostan verkar ha blivit bätttre... pnicillinen kanske hjälpte mot det. Så det var ett helt hälsoblad om mig.

Igår jobbade jag från 8.30-00.00. lite mer än 15 timmar. Låångt. Satt barnvakt efter jag jobba därför. Var verkligen skit trött efteråt. Men beställde hem pizza och kollade på deras stora plasma tv... blev mest lite sitcoms och music channels. Sedan fick jag en taxi hem. Hade en jättesnäll taxi chaffis som va ri min ålder o kom från Afghanistan. Berätta typ hela mitt liv för han. haha. Han ville lära mig köra bil på vänster sida. Hehe jag sa neej tack. Så gick jag in och satte mig på msn o prata me C.

Inte träffat C sedan i måndags :( Han ska ut ikväll. Jag kanske ska på bio med Hannah och Mallan. Hade varit kul. Mysigt me massa popcorn. Yey. Tittar ut genom mitt fönster nu. Tror det kommer bli regn. Hotfulla moln. Jävla England.

Int långt kvar tills jag ska hem nu. 2 veckor idag! Sjukt... Konstigt. Längtar. Och på söndag om en vecka fyller jag år! Yey.

Måste börja titta efter nya rum snart med, typ idag. Men nu ska jag duscha.... usch e snorig nu med. bläää

Ha det bäst. Uppdaterar med dagens outfit sedan ;)
image223

Puss

Ta på dig en trackies suite - he is not gonna care!

Dagens inlägg (eller kvällens) ska handla om varför är killar så sega med komplimanger?! Ok nu menar jag inte alla killar. Men nästan alla killar jag har varit ihop med tror typ att efter ett tag kan man sluta med komplimanger. Men de fattar ju typ inte. Inför varje gång man ska träffas gör man sig fin. Och nej vet ni vad jag hade gjort det ändå för tycker det är kul! Och vet ni vad jag gör det ändå för jag får ingen komplimang och jag vet banne mig att jag är fin ändå. Men to the point- Varför? Är det för att de tror att vi blir för uppblåsta? Eller så tycker det inte vi/jag är fina? Men den är bortstruken för varför kommer de för att träffas jämt då? Eller ser de ingen skillnad? Detta sa man vän Sandra till mig. De kanske tycker vi ser likadana ut i mysbyxor eller uppklädd? De tycker nog inte att det är någon skillnad. Vet ni.. upp till bevis. Nästa gång jag träffar C är det mysbyxor som gäller. Och ja han ger mig komplimanger men inte typ när vi träffas åh va fin du är.

Och nu har jag en annan sak att ta upp med. MSN. Varför är MSN som någon slags frizon där alla kan säga vad de verkligen vill? Där kan de berätta om alla sina känslor, sitta och skriva detaljerat. Eller så kan man ha värsta bråken med sitt ex som man i vanliga fall inte ens skulle säga hej till. Som man inte ens sett på flera år... anyways! Tvungen att skriva av mig. Jag vill inte att internet tar över våra känslor. Varför kan vi inte vara verkliga IRL? In real life... Jag hade hellre hört allt fint som C skriver på msn säga till mig i verkligheten. Sånt slöseri. Jag vågar säga i verkligheten. Jag är likadan. Jag är inte annorlunda. MEN visst det är väl bra att andra människor kan få upptäcka sina andra sidor på internet. Ja men jovisst! Vad händer då. De blir beroende av sina internet-jag. Jag spånar löst här nu. Hehe.

Apropå C... Måste dela med mig. K Ä R L E K . Jag vet vissa tänker men det håller inte bla bla. Men jag är lycklig nu och det är väl det som räknas. För framtiden är inte nu. Den är sen. Och vi är nu. I fredags sov han över iaf. Vi låg och pratade till 6 på morgonen. Han kysste mitt öra och sa I LOVE YOU..så kollade han in i mina ögon och sa AND I MEAN IT. Jag blev så jävla glad. Svävade iväg. Jag tycker allt bra om han med. Oops även älskar honom!
Kändes så bra. De minnena har man alltid kvar. Fina minnen.


Gåtfulla underbara C-
drives me crazy sometimes! 

Träffade mig rakt i hjärtat

Bobby Tinsley - Never give up on Love


Sometimes, the ones that you love
Do not feel the same way that you do and it hurts you bad
Sometimes your heart'll get weak
But you never can give up on love

I'll never give up on love
Cause I know it's true,
I know its real because I know the way I felt for you
And In the middle of the night
When I hear your name,
I say a prayer for you
And hope that you will do the same

I'll never give up on love
Cause that God I serve
Defined love when He payed a price we both deserved
And He sees farther than we'll ever see on earth
So I'll never give up on love

Things are different now without you always on my mind
Definitely better, but I must admit it hurts sometimes
What we had meant so much to me, jus to let you know,
But what's done is done and I guess it's time to let you go

shopping Del 2

JA hejsan allihopa! Läget? Här mås det hostigt och känner mig allmänt hängig. Usch not good. Jobbat idag iaf... de tre senaste dagarna. Idag var vi i parken iaf.

Åhh vad jag har hemlängtan nu! Komma hem o vara i mitt rum, träffa familjen och kompisar. Bara få ta det lite lugnt. Gå ut och promenera i den underbara svenska naturen faktiskt.

Men jag sa ju att jag skulle lägga upp resten av bildernaq på vad jag köpte. Så här är dem...

 

Söt Bettyboop plånbok från Camden, £6



Dvd:s från HMV: Love&BasketBall, Meangirls och How to loose a guy in ten days.

  
SMink: Elite Läppglans £7, True Match Minerals(beige Creme), Rimmel Stay Matte (pressed powder Transperent)£3, Elizabeth Arden rouge £22(Terrarose 03).



Me with the make up on. Naturellt resultat.  Tycker om mineralsmink då huden andas mer och man känner sig inte lika äcklig i hyn efter en lång dag. Tyvärr råkade jag ta en för mörk ton, men aja får funka så länge, syns inte jätte mycket. Rouget, me love the colour ;) Pudret är ju billig skit men funkar en stund iaf. 
 Älskar Elites Läppglans, man verkligen känner hur mjukt det vårdar läpparna ;) Och man kan aldrig ta för mkt. Verkar kyssvänligt. Ska testa imorgon då jag träffar Carlos hehe :P

Puss Puss

Soffila Lolita = Shoppoholic!

Ja ibland är hon i farten. Mitt alterego som spenderar alla mina pengar. Fick löst in en check från Zara så kunde inte låta bli. Har ändå till hyran sedan. Så här först ut:



image230

Min nya jacka för £90 Akdmks köpt på J-bees i woodgreen (London)



Skor... halvboots eller va man kallar dem? £12 i woodgreen shooping center.



Brun jersey basic £14.99 H&M och jeans Topshop £40



Top H&M £14.99, jeans H&M £14.99, röd väska £6 Camden

image238image239
man bag :P Adidas från JD sports £10 (eller var det 11?)

Ja det var alla kläder..imorrn kommer uppdatering på lite smink o annat jag köpte :P haha måste sova nu upp och jobba imorn. CIAO!

Pussah***

Hosta!

Ja här hostar man... Usch... Vakna nyss. Ska strax hoppa in i duschen och sedan äta frukost, fixa mei o dra till woodgreen, gå in på bank o försöka lösa in min check. Sedan ska det handlas mat med. Japp. Det är typ vad som händer idag.


Kan uppdatera lite om helgen... I fredags gick jag och C och åkte skridskor. Det var kul! Bra musik. Typ hiphop RnB. Efter en timma typ drog vi till Weatherspoones och drack och prata om allt mellan himmel och jord. Drack upp en hel vinflaska rosé. Blev helt full. Fyfan. Pinsamt packad. Mådde inte så bra dagen efter. Så nästa gång ska vi vara nyktra har vi bestämt. Hehe. Har inte tagit ngra mer bilder för kamerabatteriet har varit dött. Nu är det laddat dock så ska ta mer pics next time. Lördagen var man bakfull då. Sedan åkte jag till Finchley på kvällen och mötte upp Hannah. Vi drog centralt och käka KFC.. sedan sportscafe för att kolla på matchen Spain-sweden. Gick ju inte så bra för oss men men. Söndagen blev det Camden... Jag köpte 2 små väskor..Bilder kommer i näst inlägg! Så köpte jag näspiercing (om ja nu hittar den igen :S) Och en söt Betty Boop  plånbok. Jaoo.. Jo i fredags köpte jag en klänning på H&M för £10, Mallan köpte med en. Och en fin grå tshirt med polo typ. Men nu ska jag duscha uppd. sen!


Pussah***


Trollen i trollskogen bland trollträden

ska skriva snabbt inlägg idag kära läsare för jag e trött o ska sova snart! Fick extratimmar imorn. yey. Hade sett fram emot sovmorgon men men... lite extrapengar skadar la inte? ska jobba 8.30-15. Sedan ska jag träffa Mallan i gröna skogen för hon behövde nya skor. Sj ska jag kolla på en minderal foundation. Min hy har blivit så KASS! Inget roligt... Vad ska man göra? Tror min foundation jag använder nu är alldeles för tjock..blää. me not like. Huden får inte andas. Och använder den ju varje dag! Not good ha? Jo imorrn kväll blir det träff med C igen. Ska vi se om vi ska hitta på ngt kul. Han va här igår o chilla. Det tog 2 timmar o 15 min för han o komma till mig från sitt jobb. Shitt! Lååång tid. Så han fick 2 corona beer av mig. Då blidde han glad :D

Idag så har jag lagat lunch. Det är lite svårt o få gullungarna äta! Den lilla gick i för sig bra. Den stora är lite sådär trotsig. Men det blir nog bättre när man lärt känna varandra och vant sig o så... Vi har lekt med modell lera idag. Gjort kakor, troll i trollskogen med trollträd ;) Och sen ritade vi troll med ;D Trolligt värre! Ska vi se imorrn vad det blir för ngt då!

C u latah!

Pussah***


babyboom!

JLO och March ANthony tillkännager att they are expecting...

Och lite bilder på gravida Christina Aguilera =)


Är det inte härligt =) Det är väl ändå dags nu för dem att få njuta lite av livet! Yey!

Some hot stuff baby this...

Imorse fick jag ett sms från min lilla Emma (böda-Emma ;) ) Så hon va i London så då snabba jag mig självklart in till Picadilly Circus och mötte upp henne.. Så gick vi på exklusiv resturang a la Burger King =) Gick och kolla lite på Regent street sedan o så.. Bilder från Picadilly på mig och Emma nedan. Bild 1: Emma 2: Me &E



Så skrev jag ju att jag skulle lägga ut bilder på det jag köpt. And I will keep my promise.
Först ut en ny underbar doft som jag köpte på Boots i Picadilly.


The One
Dolce&Gabbana Parfume £30

Sedan min nya "kofta" £25 och "baskermössa"£5 från H&M och mina nya solbrillor £18 från Topshop

   

Sedan var jag tvungen att slänga in 2 bilder till då jag har på mig mina glamourösa örhängen. I love them!
So egopics down here then =)

...

Imorgon ska jag försöka ta kort på mina nya jeans med =) Yey. För övrig lekte jag med en liten rottweiler valp idag med. Tyson.. min housemates hund. Sedan kolla vi på Mr&Mrs Smith.

Gonatt allihopa ;)

sen uppdatering

Ja fast skrev ett helt blogginlägg igår men det raderades. Så störande jag som hade gjort en bra rapp dikt. Men men. Idag shoppade jag loss. Ok dagen började med att M ringde och sen gick han och jag o luncha. Men konversationen gick segt och han tjata mest om bla bla ngn dag det kan bli VI? Nej tack jag har C. Anyways han bjöde på chicken kebab. Sedan tog jag tuben in centralt gick till stora TOPSHOP och kolla.. VAr ute efter ett par skinnyjeans..mörka. hittade ett par. så vart nöjd i provrummet. Även om midjan inte var high waiste.. det var inte för låga iaf. Usch vill inte ha bootcut jeans. Tycker det e fult o jobbigt. Speciellt när man ska sitta eller böja sig ner. Sedan ville jag ha solbrillor för jag får jämt solen i ögonen här i London. Den tittar ju fram ibland. Hittade ett par svarta med ok stora ramar. me like. Sedan kom Mallan och godkände köpen. Så gick vi vidare och tittade, sedan H&M där inhandlade jag en stor stickad kofta utan ärmar typ. Fiin. Och tjocka svarta tights. Får väl ladda upp bilder på allt imorn då så det blir kul o se =)

Weatherspoons i woodgreen, next stop. Flaska Rosé, girltalk á la Soffla et Malla. Sedan kom Carlos och mötte os utanför. Han hade haft en pissdag på jobbet så han vart inte vidare yeyy. Men men tog bussen hem.

Hemma snacka ja och C efter en låång stund av att han e trött bara ööö säger gör nada. Blev trött o sa då kunde du ju åkt hem ju. Efter ett tag börjar vi snacka dock... Kyssar,skratt,förtroenden och sådant. Trevligt. Sedan var han tvungen och lämna mig...han jobbar tidigt imorn. nästa helg ska han sova över dock har han sagt. Pratat massa med han nu iaf så allt känns lite bättre. You know with trust and all that.

Nu ska jag sova... skriver från sängen. OKEY! ZZZZ...



Pussah***

Börjar bli lite syyyk (sjuk)

He made it so hard
To trust someone
He made it so hard
To fall in love

Not tryna mess up this relationship (thinking)
Cause the last man did me that way
You gon' do the same things I
Don't wanna be this way
But I'm hoping you can change
The way that I feel
You see
I trusted him with everything
Never held back anything
Thought we'd be together for the rest of our lives
So suddenly he took his love away
And made it hard to trust again

[Pre-chorus:]
I know I been holding back
But he really hurt me bad
I don't wanna take my past
And put it all on u
I'm not tryna hold you back
Really hope you understand
I don't know what I'm gonna do

When I think of what he did to me
It makes it hard to fall in love
When I think about just what I need
It makes it hard to trust someone
Baby I gotta let go
Don't wanna miss out on love this time
Gotta leave those things behind

It keeps holding me down (I gotta let it go)
I wanna give love a chance (cause you may never know)
Baby you could be the one for me
Yes the only one for me
And I don't wanna lose a good thing no

One disappointment, one heartbreak
Too many mistakes in love I've made
I cant come with all this baggage
Thinking he's gon' have it
See I know I'm being selfish
But I gotta let it go
Close that chapter close that book
Faith and love is all it ever took
That's why I never gave up
And I never gave in
Cause I know true love is waiting for me again



~I'll give you a chance, take my hand and we'll fly~

IDAG:
Har varit lite förkyld. Och trött. Jobbade idag. som vanligt typ. Fast vi var och kolla på en skola med. Skulle träffat mitt x men han var trött. Usch ork att arrangera grejjer när folk ställer in. Skulle bara fått tillbaka en bok och cd. Bad han att posta det istället. Hoppas han gör det. Prata med baby nyss.. ska träffa han på fredag kväll förhoppningsvis! Kanske han sover över med =) Sist C var här hade han en så go parfym. Jean Paul Gaultier. Så gott dofta han. Så han spraya min kudde. hehe så nu luktar den jättegott. Kan lukta på den innan jag somnar. Bra bra. Nä nu kurrar min mage. Ska laga lite pasta. mums mums!

Pussah ***

Ok flumkort time!

Från igår kväll. Jag, Adiola och Judith.

1.
2.i3.  
4.5. 6. 

1.Judith&jag 2. Jag, Addi&J3.JA&A4.Me5.me again 6. A visar sitt nya fina hår!

Förresten har ni sett att jag gjorde slingor igår. Fint håret är va. =) Jag måste köpa ny plattång nästa vecka dock. Crucial! Yes. Snart ska jag beställa flyg med hem över jul. yey.

pussah ***

Uppe tidigt eller sent?

Ja det är ju sent.. har inte gått och lagt mig än. Måste borsta tänderna och ta bort sminket. Kom hem för en timma sen typ,käkat och så. Idag var jag först hos frissan imorse och gjorde slingor :P Sedan åkte jag in och mötte mallan och gick BK och sen yates för en drink för att fira att Mallan kom in på en skola här i London. Om hon ska gå på den vet hon ej än. Efteråt så drog jag till Sheperds bush till Adiola och sen kom också Judith. Vi VÄNTADE OCH VÄNTADE. jävligt länge på att de som Addi bor hos skulle komma hem för hon var barnvakt. Så det blev en del flumkort. Och vi testa Chameos. Tror jag det hette :S På oxford street. Helt okey. Men man skulle druckit lite innan och inte varit så trött. De har öppet till fem så helt okej... Vi drog en halvtimme tidigare. Fanns inte jättemånga fina "katter" där. Men men, Ball musik men lite för mkt BASH. Och folk som skulle stila sig....Oj hej vi är fem killar som har alla vita linnen på oss och så har vi övat in en dans som alla kan. Eller kostymnissar med solbrillor ja hej vi kör sean paul dansen. BUHÄÄÄ: KOM MED NÅGOT ORIGINELLT!
Ähh ska väl inte klaga iför sig, var inte värsta dansig av mig. Men man känner sig lite utanför när man inte kan köra alldans på skansken. Mohaha. Annars... Carlos är i amsterdam. HAr jag sagt det? Han sa att han skulle ringa men det trodde jag inte på. Tjii fick jag..han ringde ikväll. Han lät lite borta dock. Men så är det la. Saknar haaaan :(

Mallan säger att jag lätt får känslor för folk. Ja det kanske jag får men de kallnar desto snabbare. Typ kan vara askär i 3-4 veckor sen bara euuuw get away. Men nu me carlos har det hållt i sig. Åhh tycker om han så mycket. Vill egentligen inte det. Men men sånt är livet blir man kär så blir man.

Lägger ut flumkorten imorrn för nu mina damer och herrar måste jag sova!

pussah ***