Shoulda let you go...

Just to think about it, I would do things that I would regret (tryna get you to)
To understand how I felt for you
I tried real hard time and time again but I
Didn't know my love wouldn't grow, I shoulda just let it go
But I, stayed around thinkin you would learn to love

Couldn't do without it, I felt I needed you in my world (to get me by, by)
More and more I looked out for you, tried to play me like a fool so I
Didn't care that love wasn't there, had to just let it go
Couldn't stay around, thinkin you would learn to love

Idag har jag jobbat 8.30-19.00 Lång dag men rolig. Först lämna vi flickan på förskolan och åkte hem. Tog ut deras hund (labrador). Var ute och gick vid en sjö... så härligt väder! :P Sedan hem och städa och sortera massa leksaker. Sedan gick jag och hämta flickan på förskolan och så gikc vi och åt god lunch. Gick hem och åkte med mamman och hämta lillasyster så åkte vi till ett halloween party. Massa god mat, tårta och ett glas vitt. Barnen lekte, dansa och sedan lite trick or treat! Var jättetrevligt.

Kom hem vid åtta typ... bara städat mitt rum och käkat lite typ. Jobb imorgon med och på fredag intervju. Yey.

C y'all
image209
Pussah***


Nytt jobb idag

Idag var första dagen på mitt nya jobb. Nervöst var det. Är fortfarande nervös typ.Hoppas det går bra i veckan iaf. Är ju kul. Hade bara den 3 1/2 åriga tjejen idag. Vi var i parken och lekte hela eftermiddagen. Åt glass och kolla på hjortar och änder. Mysigt...fint väder. Måste ge henne tid och vänja sig med.

Whatelse... på fredag ska jag till hammersmith på intervju. Har jag sagt det?

Usch det är så tråkigt att man har så lite kompisar här. Hemma hade man massvis jue. Ja lite bajs. Kanske kan börja engelska kurs lr ngt så man lär känna fler. Ska kolla in londonsvenskar nu med. Har ju hela helgen fri så. Yupp whatelse...

Saknar C så mycket. Usch jag hatar att bry mig om någon så mycket. Jag orkar liksom inte. Fan det är bara jobbigt. Man får damp. Förstår ni?Man vill liksom va med han varje sekund eller ringa och när man inte kan träffas blir man så jävla sur att man funderar på att säga upp kontakten. Dramatiskt ja. Men sådan är ju jag i och för sig. Nä i helg ska jag göra något annorlunda. Inte bara festa. Kanske börja gym? Gå med i ngn kurs? bara träffa folk. SÅ jävla isolerat här. I gotta meet peopel!!!!

image208

Riktiga vänner stannar kvar livet ut.
Karolin är en av dem! Love you gummz!

tired

liteeeee. imorrn ska jag t jobbet. 8.30. d blir kul. nu börjar de tidiga morgnarna. Jag tror ja vill flytta... men får vänta t nösta år tror jag. asså fortfarande i london men vill inte bo i detta huset i think. imorn ska ja försöka ringa min familj... miss them lots...

vill börja gå på gym o starta healthy life. men d känns som allt spårar ur o allt blir fest. Annars e man tråkig. Nästa gng ja går ut ska jag inte dricka. Man måste kunna va nykter med ju. Så tråkigt o va bakfull... näe usch ja.

Vill ikea med. vill ha hylla o spegel. sån jävla orka åka dit. men men får la se. man skulle känt ngn me bil. fan oxå. meeen d gör ja ju. hmm min housemate har d. hm äh ork o fråga han. jaja what to do. blir mest svammel det här tror jag. Jag älskar min nya jacka. men lite kall tyvärr. jag vill ha en stor mysig kofta, sett ine på hm i stan. Men får ja pengar så... måste t zara med o hämta check. when to do. kanske fredag. ja just d annars så.. Måste lägga undan pengar t hyran me... jupp jupp.. tråkigt men sant.

åh saknar att titta på tv, prata i tele...min familj. herrestad. mitt hus. mitt rum. min säng. and my friends of course!!!
jaja t jul... ska kolla flygpriser nu.. cia ciaoo

image207
Carlos as baby! Hihi cute!!

Pussah ***


God kväll mina kära nio läsare!

Igår var en galen kväll. Jag och Mallan skulle egentligen åkt in centralt och gått ut med A och the rest.. Men det blev så sent så det skulle blivit väldigt stressigt. Så vi drog till Wood green (as  usual). Vi gick in till Shout. Innan vi drog hade förfriskat oss med en vinflaska vitt var. Så man var lite rund under fötterna. Vi träffa Ian som bjöd oss på smirnoff och shot smirnoff. Vi va där dansa o så sedan när de stängde drog vi till K.O. First time! Det var mycket mindre men grym musik. Rätt värt. Fick gratis skjuts hem sen med av en security guard. Han var nog den största jag sett, jävligt ful med. HAha. Men men kom ju hem. Ok det ska vara slut med att få skjuts hem nu. får bli taxi i forts. inte bra.. kan vara farligt. Nu ska jag lägga in lite bilder på mei o Mallan tihi...

  

Mallan och sen jag =)

Jag och Carlos räknar väl att vi blev ihop i fredags då. Fan så jobbigt när man måste bestämma datum o skit. HAha. nej men det känns bra. Lite nervös bara. Jag har lärt mig från det förflutna dock. Så hoppas jag inte gör om misstag jag gjorde innan. Jag var inte perfekt när jag var ihop med mitt ex. Det har jag insett. Så är det. Men glad att det tog slut annars hade jag aldrig träffat Carlos :P


21 imorgon! Yeyy.. =)

Pussah ***

Pizza dejt

Igår var jag och Carlos i Crouch end på Pizza date =) Yey. Det var trevligt. Han e så sööt. Oh ja vi e väl ihop! Men det är inte en sådan big deal. Men vi e la kära haha ..tihi. Glad =D Han fyller 21 år på måndag! Yey.

Igår på dagen var jag också i familjen i Muswell Hill. Det gick bra. Jag lekte med flickorna och busade hehe. Dem håller igång hela tiden så man får värsta motionen iaf. Sedan gick jag med mamman och flickorna och fikade. Det var trevligt men mycket gap på det stället, massa barn som var där. Sedan sa mamman att hon tyckte det gick bra, så nästa vecka ska vi testa. yey. Hon bjöd på lunchen och så fick jag 30 pund med. Var där från 9.30-13.45 typ. På tisdag ska jag dit kl 08.30 igen. Idag var jag där och släppte ut hundarna för de var tvungna att åka till sverige snabbt.

Ser ut som det blir utgång ikväll. Alla ska ut. Lönehelg med ju. Är inte så jätteladdad. Men men kul och bara sitta hemma? neee.

Nu ska jag försöka få tag på Mallan. Åh jag e så hungriiiiig! I want fooooood.

Pussah ***

It was a lazy day!

Japp idag har man inte gjort så mycket. Jag har dock sopat och skurat mitt rum och toaletten. Toaletten var liiite äcklig. Fan bor ju med typ 4 (!) killar här på övervåningen. Helt otroligt. Typ en har städat där en gng. Känner bara inte för att prata med dem som en tjötig morsa typ stäääda. Äh tar ju inte så lång tid o städa den lilla skrubben när jag ändå var igång med mitt rum. Sedan har jag sorterat lite papper också. Och kollat Blue Streak med Martin Lawrence.

Det som är bra när man bara är hemma är att min hy får vila. Inte använt något smink alls idag. Bara min kära Bassiron. Så den känns faktiskt lite bättre. Min ID är tyvärr slut så nu har jag bara äckliga foundations kvar..men men vad ska man göra. Får köpa ny när jag får pengar.

Imorgon blir nog roligare. Ska med "familjen" som jag var på intervju hos ut till en park. Spendera lite tid med mamman och barnen. Det kan bli kul. Har känt mig så isolerad här. Enda ja gjort sedan i söndags är typ åkt till Woodgreen och handlat mat. Jag inhandlade faktiskt ugnsvantar, träskärbräda och kökshandukar. =)

Nu lite bilder hur jag såg ut när jag inhandlade dessa hehe.

  

På sista bilden har jag tugummi i munnen om ni märker det tihi.
Har på mig. Min mysiga gråa mössa, röd sjal (H&M herravdelning),
svart lång tröja och jeans med mina stövlar. Men ni kan ej se allt tihi!!
Matchade halsduken snyggt med rött läppglans från H&M.
Jag tror ni fattar att jag älskar H&M. Och jag har jobbat på ZARA, QUE?

Wish me good luck tomoz!

Pussah ***

Moisturiza

-Ja det måste man göra nu i vinter... Varför?

Torr hud är väldigt vanligt speciellt under vinterhalvåret med låg luftfuktighet inomhus kombinerat med kyla utomhus. Väder och vind kan också ändra hudens kvalité. Andra orsaker till uttorkad hud är vatten, tvål och diskmedel. Det är för att det naturliga fettlagret i huden skadas. /källa:huden.nu

Så med andra ord ska man aldrig använda för stark ansiktstvätt till ansiktet för det skadar hudens fettlager!
Huden blir ju lite "knaprig" speciellt när det är kallt och vinterkylan börjar bita i (spec när snön faller :P )
Jag kan iaf känna av det här väldigt mycket. Min hy är inte speciellt bra för tillfället så jag har börjat använda bassiron(finns receptfri på apoteket) igen men denna kommer verkligen torka ut min hy vilket inte är spec bra! Så efter en liten kur blir det Moisturiza! Här är ngra favoriter:

 
För torra händer är denna det bästa! Inte så dyr heller...finns på Maxi och massa andra affärer.
Eller om du bor i London på Superdrug.

 

Evian
Ok jag vet det är vinter! Men lite solsken kan man få ändå ;) Lite fejk.
Jag älskar denna till ansiktet. Den är riktigt återfuktande.
Men tvätta händerna efteråt och spec nagelbanden
annars kan det uppstå lite fula bruna/orangea fläckar!

 
Evian
För kroppen med! Gäller samma här =) Love it!

image199 
Var glada och Moisturiza i Vinter! det ska jag göra iaf!

Lite rapport från morgonen:Familjen jag var på intervju ringde mig, jag ska träffa dem imorgon igen 9.30.
Så ringde en agency som jag fyllde i en anmälan till igår. Det är om att jobba som special care assistant under ungefär 3 månader. Men det skulle vara live in iaf. Har fått intervju där nästa tisdag, får se om jag ska gå.
Billy ringde, han är tbax i London. Han har varit i cypern. Hans pappa skulle gifta sig men det var överraskning så han hade ingen kostym och fick gå på bröllop i jeans =D. Annars händer inte så mycket idag. LAT DAG! Uppd. sen.

Pussah ***


Min H&M klänning!

Igår peakade statisken. Jag hade dubbla antalet besökare.. Undra om det berodde på min underbara H&M klänningen som för övrigt Sofi Fahrman tipsat om http://www.aftonbladet.se/mode/article1034111.ab 

Men den är ju underbar! Den är min favvo och Carlos med :P

 (Bild från aftonbladet.se)

Fodralklänning 198 :-

Ja lite hänger man med i svängarna hehe. Kanske blir värsta bloggaren nu när jag är arbetslös och inte har något annat för mig. Fast jag har inga pengar att köpa kläder för. Hehe. Det får bli en budget blogg! Yey. Hihi ha de bra kära läsare och nästa gång, troligtvis imorgon. Ska jag skriva om lite moisturizing for huden! Tips&Sådant!

Good night!

Pussah***

Outfitbild från i lördags!

Här sitter jag framför min kära vän. Vaknade vid ett idag. Eller egentligen vaknade jag 0930 typ av att min nanny agency ringde... de undrade hur intervjun hade gått och så sa de att de hade fått kontakt med en annan familj i Hammersmith. De har en babyboy som e 4 1/2 månad bara... Jag har ju inte jättemycket experience som sagt så mamman visste inte riktigt men hon skulle ringa mig. Det skulle vara ett partime jobb. typ en och en halv dag i veckan. Ligger i södra LOndon. Men jag hoppas verkligen de från igår ringer mig! I want that job! Annars blir det fan snart på att fundera om man ska åka hem och sen hitta jobb hemifrån som live in nanny och åka tillbaka efter jul. Pengarna försvinner ju snabbt här... och så är det tråkigt att vara arbetslös. Men men här är lite bilder från i lördags då jag, Mallan och Sandy va hemma hos mallan och sen gick vi till the sound. Men bilden på mallan är faktiskt från i fredags när de gick ut. Men var tvungen att visa hennes snygga outfit :P

  

image189

Min snygga outfit består av :

  • Leopard tights
  • Svart fodral klänning (H&M)
  • Mina svarta (söndriga) stövlar
  • Blont lös hår ;)

Mallan klippte mitt löshår. Så här är lite bilder på mig i det =)

  

Vad tycks? Leave a comment nu mina kära nio läsare... Det är tack vare er jag skriver ;)

Pussah***

Var är lusten att blogga?

Känns verkligen som man inte bara orkar ta sig i kragen och sätta sig ner och blogga. Vet inte varför. Det är ju bara att skriva ngra rader. Men det kanske är för att det känns som ett så stort projekt. Press på att det ska bli bra? Varför bryr jag mig..? haha har typ nio läsare :P My dear friends :) Och säkert ngn okänd ;) man vet aldrig... Men men kan ju berätta lite "intressanta" grejjer då... Hihi.

Sandra kom i onsdags! Yey. Vi var och åt middag centralt.. Lite bilder från det..

image174
1.SandyoBilly 2.Mallan fular sig    3.Ja o M fular sig     4. Posing                                     5. ser lessen ut men e glad

Ja sedan var vi på Garfunkel och åt lite middag med... men ja komme rinte ihåg vilken dag det var.. Men kolla så mumsig maten var!

Mumsig bakpotatis med sallads buffé (tog så mkt att allt ramla nästan av tallriken)

Nu ska ni få se lite fina kort från Centrala London och vid Themsen då jag och Sandra lekte turister. Det var kul!


 

Sååå det får räcka med kort nu jag orkar inte mer.... Mohaha. Jag var på en jobbintervju idag... de skulle ringa.. Trodde de skulle ringa idag men de har de ej gjort. Men hoppas snart dock. Vill ha det jobbet. Det är ett nannyjobb 3 dar i veckan nära där jag bor. Jupp. Annars blir jag lite ledsen faktiskt. Just nu städar jag mitt rum. Sen ska jag laga mat... pommes frittes o göra en salad till mums. Väntar på att Carlos ska komma online men annars kanske jag ska kolla på National Security istället yey Love... see u soon. Ska lägga ut outfitbild på hur jag såg ut i lördagskväll och lite favvolåtar...antingen ikväll eller imorrn... Puss o kram!

He is gonna b mine and I'm gonna b his

Rihanna
"Willing To Wait"

[verse 1]
Baby slow down just here me out
Theres something i gotta let you know
No need push no need to rush
You know you had me from hello

[hook 1]
When it comes to my heart i dont play
Baby boy cant you see the stop sign
Your movin much to fast
Baby love doesnt grow in a day
Just get it right the first time
Make this feeling last

[chorus]
Baby if your willing to wait
We just take our time
Dont you know that its getting late
And i know whats on your mind
I know this feeling is crazy
Its mutual baby
But we dont have to rush something real
Baby if your willing to wait
We can just take our time

[verse 2]
Boy cant you see i'm not tryna be
The girl who gets taken for a ride
If you take your time and you will find
Theres so much more to me inside
And just say theres no need to delay
Your telling me to trust you
Boy you know i want to baby
But my heart gets so recently break
Before we take this very far show me who you really are

today

Har jag varit med min housemate hela dagen! Först åkte vi till en turkisk resturang o åt lammsoppa med youghurt... faktiskt god! Sedan åkt evi och kolla på massa motorcyklar som racade... hans kompisar.. sedan åkte vi till en annan turkisk resturang o träffade hans turkiska kompisar.. o en engelsk tjej var bara 22 år men gift med hans turk kompis.. jätte snälal var dem! De var kul.. Så vvi käka asmkt! Fyfan vad jag e mätt nu... Å trött.. Var på Shout igår. Där var några personer man sett förut. Ian, Omario och FLEXI. WHat the fuck. when did u come out. Gjorde 7 månader.. kom ut i november. Så jävla kul o se han igen dock! Att han levde =) Jo var ute med Adiola, Judith, Sofia och Maja. Kom hem rent sent på morgonkvisten... Hade min snygga fodral klänning på mig yeyy.. :P Jo i fredags var jag ute på weatherspoons med Carlos o drack. Han bjöd massa. Det var kul. Åhh han e så snäll. Tycker om massor! En låt han skicka till mig som e så fin...

yey... nu ska ja snart sova..so tired! Imorgon ska jag skicka ut Cvs promise! Massa =)

ok lite mer bilder då

Jävla förkylning rent ut sagt!

Torsdag (skulle publicera men internet slutade funka!)
Ja det är inte roligt att vara förkyld hörrni! Jag är så trött hela tiden fastän att jag inte vill vara det. Blir uttråkad på mig själv. Vill ju göra ngt. Måste söka jobb men vill bara sova hela tiden. Måste bli frisk frisk frisk! Okej då har jag bestämt mig. Imorgon är jag frisk. Vaknar upp och skickar ut massa Cv:n. Japp så får det bli.

Picture time

 
                                                        Läppglanset som jag testa.. det blir jättefin glans dock! Men tror ej det funkar :P

Plump it up!

"Soap & Glory
We all take our beauty regime seriously, but that doesn?t mean we can?t have a bit of fun with it too. That?s the philosophy behind Soap&Glory a humorous new range of beauty products from Marcia Kilgore, the creator of the much-loved Bliss spa range. Interestingly, British tabloids are the inspiration behind the brand which include amusingly named products such as Sexy Mother Pucker ? a lip plumping gloss, Clean On Me shower gel and One Night Tanned self-tan. Prices start at £4.50. The range is available from Harvey Nichols Beyond Beauty and larger Boots stores. Visit www.soapandglorycosmetics.com for more details "

Var och kollade på Boots förut och hittade detta märke. Åh de hade så otroligt söta förpackningar! Jag köpte ett lipgloss som säger sa ha 10 ggr effekt att kunna förstora dina läppar... :S Hmm. Mina verkar fortfarande hopplöst lika små... weird! Men det sticks som fan. MIna läppar känns typ inte längre... Ahhh förlamad! Läppglanset hette sexy mother pucker.. ahaha kul namn. Nej den hjälper inte! Buhuu... Men fin förpackning. Kunde inte motstå. Jag är sådan. Shoppaholic när det gäller såna produkter. ja det va ju synd.

Annars idag har jag varit i woodgreen och köpt telefonkort. Sedan ringde jag mami o papi och Karrobarro. Så lagade jag mat innan med. Pasta.. Jag måste köpa peppar så maten smakar mer! Yes. Sedan har jag anmält mig till en first aid certificate course... Måste ha det om jag ska jobba med barn. Hoppas allt ordnar sig. Jag ska träffa Carlos på fredag Igen :P Ohh I like him! Typ magkittel =) Har inte känt så för någon på aslänge... Inte ens för mitt ex... på väldigt längesen iaf. Nu ska jag städa mitt messy room. Mami o papi vill att jag skickar bilder på det. Nu ska jag ta mig i kragen!
Kram


I really ...do!

Igår var det party för hela slanten...shiitt! Jag mötte upp Magda,Brandon,brandons kompisar och Billy vid sportscafe som vi gick in på. Satte oss ner och började dricka. Efter ett tag spillde en tjej en drink o sen skulle Billy torka upp det och då spillde han sin med. Crazy... Sedan kom Michael the singer dit med sin kompis. Det var kul. Jag Blev rätt rund under fötterna om man säger så... ehhh ja :P Mallan med tror jag. Nu får man nog börja ta det lite lugnt så inte alla pengar rinner ut i sanden. Jag måste fixa jobb snart med. I will I will...  Igår hade jag mina långa extensions med... De va kuligt :P Och min snygga fodral klänning med dragkedja från H&M. It's so nice!
Pictures...



Idag var Carlos här hela dagen... Först kom han till woodgreen och vi gick och handla mat till mig, han hjälpte mig bära alla tungar kassar hhehe. Käka pizza men jag råkade bränna den. Fan jag som såg fram emot den. Sedan har vi bara snackat oh chillat o lyssnat på musik. I really do like him. Bit scared though. Men men det som händer händer ju... Förresten mitt ex har ny flickvän..jippi..not. jobbigt o höra.. men men really time to move on so. Har inte börjat jobbsöka värsta än..skönt att va lite off work. Vill verkligen jobba med barn iaf. Tror jag kanske måste skaffa first aid certificate dock... dyrt I heard! Ska ringa en nanny kompis imorrn o fråga. En kille från mitt jobb (Bashier) ringde nyss och sa att han hade hört ngt av ngn han kände som hans flickvän hade nannyjobb...maybe she could link me up. Hon bodde tydligen i woodgreen och var 21 år! Wonder who she is. Anyways... Long day... Nu ska jag kolla på ngn DVD. Carlos tog med åtta st! Men vi kolla ej på ngn... Yeyy jag har dvds nu.

Är så trött mina kära vänner... och oroa er inte jag ska hitta nytt jobb. Ville bara verkligen int ejobba kvar på Zara. Vad som helst nästan men inte där. Det var som att jobba på Mcdonalds fast värre typ! Inget för mig. Inte rätt spår. Kassörska är inget jag vill vara. Kom ju hit för att få jobberfarenhet och kolla om jag hitta ng jag verkligen ville jobba med. Det var bra att nu kan jag stryka en sak från den listan iaf. Denna erfarenhet har också lärt mig att jag vill nog verkligen utbilda mig i framtiden och bli något. Vill inte ha ett skit slaveri jobb. Yes så ere... Så om ni undrar vad och varför jag sluta hoppas jag att ni fått svar på era frågor. Please don't worry becuz I ain't stressing. Im taking it in my own pace. Jag skulle t.o.m. kunna bli au pair igen. Fast helst inte ju... Men det hade varit kul o bo med ngn familj me småbarn. Yepp så e det. Men nu ska jag dra mig. ciao puss

Slutat!

Slutade på ZARA för det va alldeles för långt ifrån och man blev behandlad som skit. Usch verkligen inget jobb för mig. Vill nog inte jobba i retail. Så nu denna veckan måste jag hitta nytt jobb och fixa bankkonto. Nästa vecka igen kommer Sandy! Fan va kul YEyy :P

Varit på dejt i måndags.. På resturang med en kille som heter Carlos... Så här träffades vi:

En kväll var jag och Mallan inne i centrala London och gick omkring. Vi gick in i en affär och såg två snygga killar tyckte vi. Sen gick vi utanför och väntade, så gick de förbi. Sedan förföljde vi dem ett tag men tappa bort dem. Faen tänkte vi och gick vidare. Sedan går jag förbi ena killen som står ute och röker. Han säger heyyy.. Jag säger  HELLO! Skitfiiin. STod och snacka och sedan kommer hans kompisar ut från en resturang.. De säger kom med in vi har födelsedags middag för en kompis. Sagt och gjort! Vi gick in och det var värsta fina indiska sällskapet..alla i vår ålder typ. Mycket trevliga. Men det är ju indier också. Vi sitter oss ner och börjar snacka... killarna langar sprit till oss och pizza och pasta =) haha. Sedan börjar jag snacka med den fina killen som sa heyyy... sitter bredvid mig. Efter ett tag byter vi nummer... =) Sedan skulle jag och Mallan gå till Tunnelbanan.. Så vi går utanför resturangen och den snygge killens kompis som e jävligt full tappar sina byxor! Det var så otroligt kul! Fyfaeeen va vi skratta! That's the story och det var Carlos som var den snygga killen  :P 21 år... 1/4 irländsk, 1/4indier och halvsvart! He is fine. Proof.



Ska träffa han på tisdag. Då ska vi kolla massa Dvds ock käka pizza. Fan har inte käkat pizza på en månad typ.

Vimmelbilder från mitt liv...



He walks away and my tears dry on their own*

Förlåt för dålig uppdatering.

Imorgon är min sista jobbadag på Zara. Sedan ska jag söka ett nytt jobb. Vill ha live out nany jobb.. Jag skriver mer på söndag om varför jag slutat if  you didn't know! Och massa outfits bilder kommer för jag köpt nya kläder :S ooops I did it again. Näää nu ska jag duscha o sen sova...good night!