Första och andra "riktiga" dagarna i skolan

I tisdags hade vi en riktig skoldag då som vi kallar det. Det var mest som sagt introduktion till ämnena och så fick vi se på film. Vi ska ha föreläsningar och seminarier på tisdagar. I onsdags hade vi research methods som ska vara ett riktigt svårt ämne. Handlar om att göra efterforskningar själv, ifrågasätta material och källor plus att redovisa ALLT man använder i uppsatser och dylikt. Om man får underkänt så är det tydligen i det ämnet.

Jo idag så ringde basketbolls kaptenen för TVU. Jag ska träffa henne 17.15 på måndag så ska vi åka tillsammans till det stället som vi tränar på. Men träningarna ska sedan bli på tisdagar och matcher på onsdagar. Ska bli så kul! Så då blir jag alltså presenterad för laget och så. Yey. I cant wait.

Jo så kommer studielånet next week, gött! Sedan ska jag till Svea också...mormor fyller ju 80 år! :D Fast tror ej hon vet att jag kommer än...så det blir en surprise i så fall.... =D

Sedan får man väl komma igång med jobbsökandet också. And u know plugget såklart ;) Har en uppgist som ska in 24:e mars så ska jag göra lite research på den o kanske ta med till svea o plugga lite.

Jo jag är uppe så här sent för vi har varit på pubcrawl. Jag, mallan& Rachel... det va ok... vi hade  kul vi 3 iaf. Men sen åkte vi till en skitclubb i acton som bara spela indie och rock musik. Nej tack säger jag! Så åkte hem... Imorgon ska vi dock till en annan klubb... red room. Yey kankse bättre?

Puss o kram... ses snart på stan!!!!

xxx

Enrolment, key-skill test & Städning


Hej allihopa!

Igår så skrev jag in mig i skolan. Mycket bra :) Jo så drar dem ej pengarna för 10 mars och det är ju bra för då lär jag ju ha fått pengarna från csn. I hope!

Idag fick vi göra ett litet baskunskap test och det gick bra. Vi gjorde matte, engelska och IT. Jag fick 80%, 75% och 88% rätt. =) Var lite nervös ett tag att matten skulle va skitsvår men det var ok. Just det! Vet ni vad? Jag ska gå i skola i huset bredvid där jag bor. Några meter så är jag där. Helt fantastiskt! Jag ska gå i skolan tisdagar och onsdagar. Så nu blir det till att leta extra jobb. Så nästa tisdag är vår första dag 9.30. Im nervous!!! Men träffat en jättetrevlig tjej i min ålder som också börjar nu så det känns skönt.

En annan nyhet som gjorde mig jätteglad är att det har ett tjejlag i basket! Så jag ska betala £20 och då får jag också tillgång till skolans gym fram till september. Så imorrn ska jag gå och göra det. =)

Annars är jag jätteförkyld. usch huvvet mådde inget bra. Men ska snart laga mat, spaghetti,tomat m mozzarella. Mums!
Har precis skrubbat lite i köket, skitiga människor som bor här. eller egentligen är det nog bara en. Störande. Men men så skurade jag ur mina lådor i köket med och med bakteriesprejj så nu ligger mina varor fräscht iaf. Skulle behöva tvätta med, ska ta en sväng ner. Och sen skrubba min toalett o dusch o städa rummet. hej hå!!

Ikväll kommer en kompis hit som har med sig en sådan där hårddisk med massa filmer. Vi ska se Benjamin Button! Yeyy... =)

Jag kommer hem 19- 23 februari! Ska bli så kul och träffa alla igen! Och få se hur karro barro bor ;)

Puss o kram !!! Love uuu!