Gotta make a move

Hej kära trogna läsare! Ni tittar säkert in här varje dag och blir besvikna på dålig uppdatering. Men idag (eller kväll lr när ni nu läser det) så är det er lyckodag! =) Vad har hänt? Jag har varit ledig sedan i tisdags för familjen åkte till Malta. Jag har varit hos Mallan o sett hur hon bor. Har ja skrivit det? Blivit så sugen på att börja plugga!
Jo i fredags var jag hemma hos C o träffa hans mamma o bror. De var snälla. Fick se hur han bodde oxå. Det var kul. Det var fint där. I östra London. Fanns ett stort shoppingcenter... =) Så var vi i en jättestor park med. Kul kul.

Sedan åkte vi hem till mig o så sov han över. Sedan åkte jag till Mallan och vi åt KFC o sedan åkte hem till henne. Köpte roliga shottar o vin o hade förfest. Vi hade skojj :) Sedan drog vi ut till Leciester Square. Då kom C och hans kompisar med. Vi visste ej om de skulle ut eller ej men de hakade på oss. Vi drog till en klubb som hette The Warwick Street. Den var bra! Kul me nytt ställe. Du fick som du ville Mallan! Mkt folk o så. Men vi hittade en mysplats där vi satte oss. Blev lite intriger men inget jag vill ta upp här. men man fick se en helt ny sida av en person.

Jag sov hos Mallan... Vi sov till nästa dag kl.16. SjukT! Vi trodde ej våra ögon. Hur kunde vi sova så länge? Sedan åkte vi in till Ealing och åt på resturang. Jag åt god stark penne pasta.. Mallan åt kryddig Pizza. Till efterätt tog vi cappuccino och creme bruleé. mmm så gott!

Sedan drog jag hem... Kom hem vid åtta. Så här är jag nu nästan tre timmar senare. Jag glömde tyvärr camen igår. Men C tog lite bilder. Jag bjuder på en dårå! ;)


Valentine oh my Valentine

Yada yada yada.... ALLA HJÄRTANS DAG! HURRA HURRA HURRA! Erhm...? OK.

=) I know men vissa orkar inte uppdara every daay. Ni kan nöja er med en gng i veckan...mohaha. 2 på sin höjd.

Jo jobbat hela veckan hos familjen. Varit busy busy. jobbat sent många dagar. Men men det blir ju massa pängar som sofia behöver. Men det är ju roligt också. Och de är så himla gulliga! Idag fick jag massa chokla, minichampagne och ett giftcard på en gratis facial på ett jättefint spa vid alexandra palace. =D Yey! Så fick jag ett fint kort med en pingvin som det stod thank u. SÅ hade mamman skrivit innuti Tack för att du tar så väl hand om mina två ögonstenar. =D Hon e supergulli!

Annars. Jo i helg var vi ute. i fredags var jag med C. Chillade bara. Och i lördags gick jag mallan och mia ut. Det var kul tills ngn bajskorv kom o snodde mallans kort. skiiit oxå. Men men hon spärra dem. Är så kul att min Mallan är tillbaka igen! I love you honey!!! Kommer du ihåg bakfyllan i katies säng. Mohaha EDAAAA! O all jävla disk. Fan dte va kul.

För övrigt på lördag tänkte jag skaffa bankkonto. Yes i gotta :P Nu ska ja snart sova för nu blidde ja trött igen.. Pöss på er allihopa.

Late night

Jaooo. Här sitter man.  Med laptopen på magen. Ja nu börjar förkylningen gå över iaf. Mycket bra. Då kanske jag kan börja ta tag i mitt liv. Detoxa alla gifter ur mitt liv... Ska köpa massa frukt, börja dricka mer vatten. Och träna. Simma kanske. Eller kanske köpa hem ngra billiga vikter från argos. Skulle behöva en tränings dvd eller ngt för att motivera mig tror jag. Fast jag går ju rätt mkt i jobbet iaf. Det är bra. Veckorna går snabbt. Snart är det betala hyra dags. På torsdag. Kanske ska skaffa nytt ställe. Även om jag tycker om det här stället. Lite för dyrt :( Vill inte att alla mina pengar ska gå till hyran.

När man sätter vissa krav på sig själv och sedan inte klarar av att uppfylla dem känner man sig värdelös. Men varför? Kanske man ställer för hårda krav på sig själv? Man borde inte klanka ner på sig sj för det hjälper inte. Man kanske borde se förändringar som en kul grejj istället för jobbigt. O tänk om jag gör det här, vad kan hända? Man vet liksom inte förrän man försökt. Mer postivitet i vardagen =D

Ok efterlängtat

Har ni saknat mig? Mohaha. Usch i helgen var jag sjuk :( Men nu är jag typ bara förkyld. VArt mest med C. Träffat ngra svenska tjejer med. verkar sjyssta :)

Usch hyran är så dyr måste flytta. Måste skaffa nytt jobb.

Imorrn kväll ska jag antagligen med C och hans kompisar på en pub för en av hans kompisar fyller år. Ska bli kul att äntligen få träffa hans kompisar. Very good. SÅ imorgon 14.15 i Crouch end ska jag göra slingor yey. Velat göra det jättelänge så nu ska jag göra det :P så kort kommer :P

Annars? Joooo... Kanske ska till Primark imorgon me en kompis om ja hinner. efter eller före :S Salongen hade bara en tid imorn so thats why.

Vill köpa brun utan sol. o skrubbhandskar. Känner mig så fisblek. O måste köpa mat. SÅ kanske drar woodgreen snart o fixar det. jepp.

Brandon var här igår :( for the last time. Åkte idag tillbaks till sydafrika. Vi var på den där filmen i fredags med Johnny Depp, konstig film! typ musikal.haha störd. Men idag kommer Mallan med... hope she calls me tonight then =) Missed her soooo much!

Min syrra kommer 12 april... Hurray! Det ska bli kul =D

Nu ska jag slänga mig i duschen. Sedan klä på mig o dra woodgreen.

Förresten har jag fått min nya Ipod! Me love it. Creative är det. Den är plattare. Finns radio o så kan man se musikvideos. och ha massa musik o bilder på den. I love it!!!

Bye honeys... hoppas ni har det bra :P puss puss//Sofflan