Från Step Up 2



Visste inte att Cassie var med i Step Up 2?

I'm not afraid to say I love you

Hemma i Svea land. Tänkte lägg upp bilder men så hittar jag inte sladden någonstans. Ja så varit hemma sedan i fredags va? Mmmm. Kul. Ja nu Kommer seinfeldt! Vet att jag inte skrivit på länge men så kan det bli ibland.

Imorgon har jag och Carlos varit ihop i fem månader. Very good =) Vi träffades ju 21:a september, Ska vara hemma i sommar har jag bestämt as you know ;) I svea. Usch j*vla distans förhållande. Hoppas på att komma in på en hälso utbildning i London. Och att C kan flytta ut och ihop med mig :) Eller så kanske jag bor i studentkorridor i ett år. Ja det kan vara kul! Yes you never know,  Anyways håller på att kolla på utbildningar nu. Ska ner till min syrra imorrn i gbg o ta med mig ngra kataloger som jag har. Så ska jag fika med Sannis pannis.

Jag har fått kläder av min mamma. Jag fick en svartvitt klänning i skjorttyg från Gina T. Den va fin! Sedan en klänning men den bytte jag till en blå body. Kul. Aldrig ägt en body sedan jag var bebis tror jag. Yey. Sedan har jag köpt en cool grön lång luvtröjja med popart på. I love the colour. Bilder får återkomma med då ;)

Wazup in London? Same. Bor i dyr lägenhet. Usch. Mår dåligt bara att tänka på det. Ska aldrig bo på sånt dyrt ställe. Jag jobbar tre dagar i veckan i samma familj. Går ok. Men jag vill så gärna börja plugga igen så det känns som jag bara väntar ut tiden. Hoppas jag får sommarjobb iaf.

Jo jag tänkte ge er någon bild:

 
Mitt rum. Eller en del av det.

Efterlysning: Mallan vill du ha en DJ så kontakta mig! Hihi :D

Jao var det så mkt mer? Jo just det .. tänkte dela mig med en dikt som Carlos skrev till mig;) hihi i think it's sweet!

i found my love that night was only meant to av a meal with sum m8s,
i met this swedish honey when on a few dates.

started when she tugged on my chain 2 say 'let me in',
that moment she 1st kissd me felt my heart warm up within,

hw long will the feelin last i have no idea, losing it has been my only fear,

insecurity n lies was all i felt b4 i met her,so yeh at 1st was hard to trust her,

i knew hw i felt gave in n told her i love you, didnt knw what she'd say,
she sed i love you 2 ive been in love ever since that day x