New York

New York har fem stadsdelar: Manhattan, Brooklyn, Queens, The Bronx och Staten Island. Manhattan är skyskrapornas hem och också sex and the city seriens =) Jag vill så gärna åka till New York en dag... Ska läsa på om allt man ska göra och se innan man kommer dit så man kan utnyttja tiden till det bästa :) Har någon varit i New York... Leave a comment! Vad ska man göra och besöka?

I love the big apple!
 
image48
image47

Franska prov

Hade jag idag... Hmm hoppas det gick bra iaf! Nästa vecka ska jag ha muntligt prov i Historia B... A bit nervous I am... Kanske ska till Gbg imorgon och kolla in brorsans nya hund

Dimma

Hon är en Vacktel hund eller hur det stavas...

Vad händer annars? Jag försöker skärpa mig och inte vara lika lat hela tiden men jag är sååå trött. Vet ej varför.

Läs denna artikel: http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1079982,00.html
Handlar om en sju-årig flicka som väger 222 kilo. Hur kan man som förälder låta det gå så långt! Hon kan ju dö när som helst! Barn borde få hjälp och i så fall tvångsintas och så borde socialen prata med föräldrarna om de verkligen är passande som vårdtagare. De dödar ju sitt eget barn! Eller vad tycker ni?

Ha en skön måndags kväll!

Kul Utekväll!

Igår kväll...

Var jätteroligt! Jag och Sandra gick till hennes kompis Lilan och förfestade... Massa rosa pantern, vitt vin, ost och chips! Sedan drog vi till Kullgrens och tog ett glas vitt vin... Efter det drog vi till GG. Även om det inte var mycket folk hade vi jävligt kul (berodde det på alla drinkarna?) hehe. Jag och L köpte en kanna och shottade. =)
Some pictures....



1.Sandra muppar 2.GG-kort:Lilian,me&Sandy 3.L&me 4.Smile 5. Outfit 6.Coolingar

Mitt jobb ringde mig 6 imorse... Shitt då var jag fortfarande dragen... frågade om jag ville jobba: -Nee tror inte det!

Idag ska jag se på Matrix trileogin! Fullbokat schema med andra ord. I Love Music!

Topplistan idag!
1.Never Never - Brick&Lace
2.Be Good To Me - Ashley Tisdale
3.Ride it - Jay Sean

The world through the closet

Part I

image38
1.
En T-shirt jag köpte på Berschka i Nice (France)
2. Klänning inköpt i London, hitta i en billig affär 7 £ *
3. Lång tubtopp med coolt guldigt tryck, samma billiga affär, 7 £ *

*Affären ligger i Woodgreen. Har massa billiga fina grejjer.

My Friday so far...

Idag var jag på min delegeringskurs 10.15-12.15... Jag klarade provet och det var riktigt trevligt! Man lärde sig mycket bra saker. Jag får alltså ge medecin enligt dosrecept till äldre. Så ringde en av mina kollegor och jag fick en extra jobb tid! 8-13.. 9 Juni. Tyvärr fyller min bror år samtidigt men jag måste ju ha cash! Jo idag var det bråttom värre... Kom hem och pappa var ej hemma, jag hade också glömt min mobil inne! Så jag gick bort till en granne och ringde och då fick jag tag på pappa som var inne i stan. Jag fick hämta han. Det värsta var att jag var så skitnödig! Haha som tur var kunde jag hålla mig men fick jävligt ont i magen.
Moi!
       

image36

Överst: Jag i rött läppstift och lösögonfransar, perfekt när man har tråkigt och slå på lite Christina Aguilera!
Under: Min nya soffa!

Tråkigt väder idag... Helt gråmulet... Why liksom?

Icecream aka Tom&Jerry

Glass i stora lass

Japp det har jag och Sanna käkat.



Åt för mycket dock så nur har jag ont i magen... Buhuu... Idag snackade jag med Sanna om att jag har jättesvårt för att sätta ihop en outfit. Nu vet jag vad problemet är! Jag har köpt massa kläder men inga basplagg. Jag tycker alltid S ser så stilren ut... Så jag får väl inhandla lite basplagg helt enkelt. Vita, svarta tröjjor (bomulls ni vet långärmade). Är det någon som har tips på var man kan hitta sådana med hyfsat bra kvalité men inte för dyra?

Idag var jag på delegations kurs 17-19.. det var ok.. sedan drog jag till Sandra och hon bokstavligen tvinga med mig till hennes gym... haha men det var kul, så tack för det! Jag fick testa på en massagestol, fast den var lite hård men jag skulle tydligen haft ngn dyna under för jag är så smal. Så testade jag powerpilates... Tror jag det hette? Det var en maskin som man kunde stå på och så vibrera den som fan! Helt sjuk var den. Så kunde man typ vibrera alla muskler som fanns. Ja det var weird... Men det gymmet verkar kul, man blir sugen på att joina :P Jag kommer ju ändå ha massa ledig tid innan jobbet eller efter i sommar eftersom jag har konstiga korta pass.

Imorgon ska jag på kurs 10,15-12.15.. Sen får vi se vad jag ska göra. Måste städa mitt rum. Kanske ska springa och vara duktig imorgon! Ja snälla ge mig en dag då jag inte vill vara lat o bara kolla på TV. Det är så frustrerande och jag får prestationsångest!

Saknar min pojkvän....



22 juli - 29 juli! London again! yeyy!


Working

Idag har jag arbetat

13.15-21.45... Det gick bra. Lärde mig mer idag. Imorgon ska jag jobba 07.00-15.30. Jag borde sova nu men kan typ inte, får ta igen mig imorrn på dagen istället. Jag har gjort en rolig grejj med min pojkvän och mig förresten tihi i think it is funny... =)

image29


Sommar och Utrensning

image24

Tack Karolin för att du lärde mig Photoshop! Idag har jag haft utrensning med mina VHS band. Eller våra, mina och hela familjens. Hittade många roliga band. Jag hittade ett band med Popstars när Supernatural skulle göras och Jamie Meyer blev dissad på sin första audition! Hihi. Och en intervju med Excellence med " Vår man i rutan". Hittade bara två filmer jag vill se... American History X och Adam&Eva (som vuxna). Sedan har jag slängt alla mina cd-fodral, för att jag ska lägga in dem i en sådan där cd bok istället! Jättebra sedan när man flyttar, lättare att kånka på =D.
Jag längtar sååå efter London! Ska nog åka dit runt Midsommar och gratta min pojkvän... Och kolla in hans nya lägenhet! Very Nice! Han har nu endast en spis, ett kylskåp och en luftmadrass. Men på måndag kommer en riktig sen iaf. Han vill lägga in heltäckningsmatta i lägenheten (Vad är det med England och heltäckningsmattor?) men det skulle kosta 400 £, too much! Han är ju bara student. Hoppas han inhandlar en tvättmaskin med, var lite jobbigt att åka till hans kompis Claude förra gången! Men det jag mest önskar att han skaffar, det är en magisk uppfinning som Alexander Graham Bell uppfann =). Can you guess?

En Telefon!!! En hemtelefon alltså... Lite jobbigt att hålla på som vi gör nu, C åker till Claude (igen) för att få låna hans. Vi pratar ibland en gng per vecka, ibland två. Men jag brukar ringa från min mobil men det gör ont i crediten!
Annars pratar vi genom MSN med webcam och mikrofon. Men i C:s nya lägenhet har han ej internet.

Anyways enough to bore you people! Nu kommer lite nostalgi från när jag bodde i London =)

                                                        
Me at Picadilly Circus 2005        Before Party at Sanna's                 Magda,Sandy,Emelie&Me 3 July 2006
                                                           (Sandy, e & Sanna)                      Going to "Shout" where I met C for the 1:st time 


So much on my mind

Mmm... Har massa skolplugg kvar. Måste börja med det sedan. Ska börja med historian tror jag. Igår var jag i Lidköping på klassresan och det var jättekul! Vi var på Läckö slott



efter det åkte vi till en porslinsfabrik, där inhandlade jag snapsglas och en snapsbok till min pappa som fyllde år igår. Det var skönt att komma ut och Lidköping var fint, kanske åker dit igen?

Min bror får sin hund om 10 dagar nu! Dimma ska den heta och det har redan valt vilken valp...

Dimma i Idas famn

Igår kväll hade vi middag för att fira pappa. Alla var här utan syrran och Pc. Men det var mysigt att Daniel och Ida kom.

bye bye

Syrran


Min brors fru Ida


ute igår

Usch kände mig så gammal igår... blä ska aldrig mer gå till trägårn. Så jävla mkt fjortisar. Jaja va ju ändå kul o dansa lite... Kände bara att jag slösa pengar i onödan.. men emn har ju ej vart ute på länge så... gick t gg sen men där var d folktomt? Fan gjorde jag där? Sedan splitta jag en cab hem med min granne.. det va bra. Just  nu testar jag gammalt smink haha. KUl... ska tvätta mina sminkväskor och alla mina borstar o göra det lite fräscht...yes yes...


Svart hår

Var tvungen att göra en till... så kul! Haha kolla vilka personer jag fick med den här gången! =)

http://www.myheritage.com


Nej nu måste jag sova! sov gott alla sötnosar....

Jhene Aiko

Helt underbar! Den är så söt den här låten.. Kan en låt vara söt? Japp!


Nu ska jag hänga upp lite kläder och sortera lite papper och ringa
Sandy Sedan ska jag ta min IPOD och gå ut o gå... Behöver lite frisk luft! Yeyyy.. Sedan blir det dusch och så ska jag ringa Karro och se vad vi ska hitta på...

Victoria Beckham

Hahaha yes jag visste att jag skulle vara mest lik henne!



Men jag var också lik Billie Piper lika mycket... hmm. Kanske? Vem tycker ni jag är mest lik? I think Victoria...
Nu regnar det. halleleluja. Idag var jag inne på skolan och då var det debatt angående dödshjälp. Blev en jävligt hettad debatt. Haha. Got a bit sweped away =) Sen kom jag hem och sov. Som vanligt! Lazy girl. Och jag blir alltid på så dåligt humör då... Stackar karro barro.

Mitt horoskop stämde lite med!

SKYTTEN

23/11-21/12 Du är på ganska dåligt humör.
Något överraskande händer men du är lite osäker på vad du tycker om det

Hade tänkt att åka in till stan o sola lite o köpa mat... fan vilket pissväder. buhäää.
Jag vill ha vita cheap monday converses. Och jag är kär i en vit klänning på Gina Tricot, damn it! I want it. Den är jättekort med ballerina tyg....
 

Igår ringde min baby mig... Åhh alltså ärligt. Jag har aldrig varit så här kär förut. Känner att han är bra för mig. Han uppmuntrar den positiva sidan av mig och får mig alltid att se saker jag inte tänkt på.
Det var mer än 10 månader sen vi träffades... Men vi räknar väl att vi blev ihop 13 Oktober tror jag... Alltså typ 8 Månader... My longest relationship. Ska bli så kul att flytta till London och försöka ha ett normalt förhållande! Och så får jag mer tid med my best friend... Mallan
Jag älskar London så jag tänkte avsluta med en London bild...

image20


What a nice day!

Det är solsken ute...

Fast det blåser ju litegrann. Jag sitter härinne och måste snart börja städa mitt rum. Ser ut som en smärre katastrof. Skrivbordet är översållat av papper och på golvet ligget det glas splitter (har legat där sedfan 2 dagar tillbaka, då jag gjorde sönder en lykta som hängde i mitt takfönster som jag smällde igen, haha dumt gjort jag vet)
Just nu sitter jag och väntar på att Cedric ska ringa. Han är lite seg som vanligt. Det ska bli så skönt när han skaffar vanlig telefon hemma =)

Igår jobbade jag. Det var helt okey, fick schema med. Men jag förstår det verkligen inte! Det är massa a och b överallt o siffror men det står typ inga datum så jag är förvirrad! Ajja nästa vecka ska jag jobba på onsdag så då skulle jag med chefen upp till avdelning 2 och hitta lite tider som jag ska gå bredvid däruppe. Ska ju jobba mest på avdelning 2 i sommar. Jag jobbar på ett äldreboende, om någon vilsen själ kollar på min sida =)

Jag surfa lite på youtube och sökte på mina favvo artister. Jag hittade en ny(?) video med Keyshia Cole.
 I just want it to be over 
http://www.youtube.com/watch?v=wFZS6EdIwzw.

Efter det sökte jag på Fergie. Hitta världens gulligaste video med henne när hon är liten. Typ med henne och clown. Haha... u gotta check it out... http://www.youtube.com/watch?v=Gb5DkLd22Ic

Men men nu ska jag lyssna lite på Fergie, hennes senaste album alltså haha... And get my make up on and go out in the world an live like a clown. MOhahha

image17