Sitter hundvakt

Jag sitter hundvakt åt min brors hund Dimma tills på torsdag! Det var min idée... tyckte det kunde vara kul eftersom jag ändå är hemma hela dagarna... så jag ska upp tidigt och gå med henne varje morgon. Ska gå undarundan som vi kallar det ;) Den e väl 5-6 km lång tror jag. Ipoden är laddad med ny musik med. För första gången på typ två år! Har bara 80 låtar än så länge med sköna RnB artister typ: Ashanti, Brandy, Cassie, Cheri Dennis, Danity Kane, Girlilicous m.m.

Det är så skönt att röra på sig. Fick en sådan endorfin kick när jag och Karro gick på ett Friskis&Svettis pass. Det var jädrans kul! Åh bra musik var det. Så idag gick jag på ett till som hette medel Puls... Det var fullsmockat med folk. Mest i medelåldern. Musiken var verkligen inte min grejj. Jag hängde med ok men musiken gör för mig att man orkar mer. Är det ens favorit musik så är man helt enkelt mer sporrad att röra sig till den. Men skönt att ha rört på sig iaf. Karro och jag ska dra dit på tisdag igen.

Jo skrev ju inget när min kille var här men... allt var kul. Min kille från London kom en vecka och hälsade på 12/8-19/8. Han var så snygg när han kom ut från flygplatsen... nyrakat hår och jättesnygg jacka. Önskar att jag hade tagit kort på han då. =) Vi hade grillkväll första kvällen med familjen och alla fick prata engelska... utan mormor förstås. Det var trevligt och god mat och min familj klara sin engelska rätt bra hela veckan. Vi åkte till Liseberg tillsammans, var uppe i Gothia Tower och tog ett glas me min syrra o hennes man, sedan käka vi på indisk resturang på södra vägen..(vi kom dit en gng till för C var så nöjd!) Vi var ute på både trägårn o kullgrens... han tyckte nog d va litet, men han fick träffa mina kompisar o en kusin iaf :) Lördagen åkte vi till trollhättan på förfest hos min kompus Karin. Det var jätteroligt! Han hade kul också...tror folk tyckte det var spännande med en engelsman :) Engelskan flödade. Det var jobbigt att lämna han på flyplatsen på tisdag kväll :( Usch. Första gången jag var där utan att jag skulle flyga med ngt plan.

Jag, Karro och Mickis var på LIseberg också igen! Vi var där förra veckan. Vi hade askul... Åkte typ allt. Kanonen och Balders åkte vi säkert 6 ggr var... haha... sen blev vi lite illamående också. En sjuk karusell var en slag stor pendelgunga. Man hade bara en säkerhetsgrej över midjan, liksom en plastgrejj. Det kändes som om man kunde ramla ur. Och man åkte så högt upp! Karro bara nu blundar jag, jag klarar inte det här (3xggr). Haha men grymt kul. Såklart åkte vi gamla favoriter ; radiobilarna, flumerider, slänggungorna och kållerado.

Kollar på Cheaters nu. Oh my god. Mitt nya favvoprogram typ hehhe. Jag vet skit programm men men.

Jag åker tillbaka till London 17:e September.

Anyways nu har jag skrivit lite. =) Lovar ska skriva oftare och lägga in bilder också =D

Puss&Kram