Har flyttat till Hammersmith!

Vår lägenhet är så fiiin! Jag lovar ska ta bilder snart. Tyckte mitt rum var så litet men i förrgår så möblerade Iyesha om och det blev mycket större och så köpte jag några plastlådor från Argos så det blev jättebra. Saknar bara spegel nu typ. Vi ska åka till Ikea på söndag dock.. Ced ska köra :) Han hjälpte ju mig att flytta så snällt så ska bjuda han på middag imorgon kväll. Just det i Onsdags var jag på träff med en jättetrevlig 25åring. Vi tog ett glas först inne på Westfields, som är ett av europas största shoppingcentrum tror jag. Så fint var det! De har allt... =) Alla ni som ska hälsa på mig, dit ska vi! Ligger bara 5 minuter från där jag bor! Sedan gick vi på bio The Hangover... Den va kul men inte så originell! Vi ska träffas imorgon igen och gå på the science museum in South Kensington, ska bli kul :) yey. Så helgen är planerad. Men idag ska jag skicka iväg csn papper, usch känner mig så stressad av det, ska bli skönt o få det ur vägen! Jepp!

Tar massa bilder snart o lägger ut... Vi får ju internet förhoppningsvis nästa vecka. Har förresten insett hur falsk en person är och kommer aldrig mer umgås med den personen igen. Blir bara irriterad. Men jag ber för den personen hälsa och lycka för hat förstör bara för mig. Det gör ont att hata någon.

Nu måste jag fixa alla grejjor... Så skönt o vara på internet dock! Var ngra dagar sen nu hehe... men bra med paus I guess...

Saknar ma familia och vår nya familjemedlem, lilla V såklart! Hoppas jag åker hem snart o hälsar på!

Puss puss Sofia