Att vara lycklig och hälsosam

 Du behöver inte gå ner i vikt, du behöver sluta lyssna på alla skönhets ideal som proppas in i ditt huvud. Du kanske tror att du har kontroll när du slutar att äta men det är inte sant. Idealen kontrollerar dig. Om du vill ta kontrollen så ska du våga vara lycklig, nöjd med dig själv och ha makten över ditt eget liv genom en bra hälsa. Att svälta sig själv innebär att förlora din mens, du förlorar din förmåga att få barn. Vill du det? Att svälta sig själv innebär också att din skönhet blir skadad. Din hy, hår och dina naglar blir svaga. Håret på huvudet kommer gå av och du tappar mycket pga av vitaminbrist så som vitamin B. Naglarna samma sak. Istället kommer du få fjun över hela din kropp, detta pga av att du saknar allt underhudsfett och kroppen fryser, detta är kroppens sätt att värma sig. När det har gått så här långt börjar ditt hjärta ta stryk. Du har stor risk för hjärtinfarkt. Du kommer att bli mycket trött, din energi försvinner. Att äta bra är lika med vacker och full av energi. Hoppas du ändrar din syn på vad som är vackert och fint och inser att idealen du vill följa är vägen rakt ner till helvetet.

 

http://www.freewebs.com/anadeath/

image71image72
image74 
Det är aldrig nog. Du blir aldrig smal nog. Är detta ditt mål? Du kommer att dö. Du blir inte ihågkommen som smal och vacker utan som ett vandrande skelett som dog i en ätstörning. Sök hjälp! Bli frisk och lycklig. Anorexia är ALDRIG vackert!


Kommentarer
Postat av: Anonym

jag håller med om du skriver, visst.. men anorexia behöver inte i alla fall vara ett vapen för att bli smal eller smalare.. imånga fall kan det vara ett rop på hjälp för att man är "trött på livet" på olika sätt, kanske efter en skilsmässa, kanske efter ett dödsfall. men visst, även då ska man ju söka hjälp.. men man kan ju tänka på att det inte alltid har med synen på sitt utseende att göra.

2007-06-20 @ 20:48:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback